Партньор на Проватон
 Ивайло Маринов с важна информация за жителите на „Аспарухово“

Ивайло Маринов с важна информация за жителите на „Аспарухово“

Сподели в

„Запознат съм с абсолютно всички сигнали и проблеми в район „Аспарухово“, независимо от тяхното естество, подадени от служители на районната администрация или граждани. Където зависи от мен проблемите се отстраняват още в същия ден, най-късно на следващия. Но където нещата зависят от няколко институции, като осветлението на Аспаруховия мост, например, отстраняването на проблемите отнема време“, с тези думи кметът на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов се обърна към своите съкварталци във Фейсбук.

„Част от Аспаруховия мост отново не свети, като в конкретния случай става въпрос за кабелна повреда, която ще бъде отстранена, веднага след спиране на валежите.

По пътя за Галата, фирмата, разкопала участъка за полагане на частен кабел наруши на множество места кабелът, който захранва осветлението. Търсим отговорност от съответната фирма.

Що се отнася до повредата на осветлението в района на училище „Васил Левски“, аварията беше отстранена в първия работен ден след възникването й. Вчера, понеделник, в 16:56 ч. осветлението беше възстановено. Не приемам внушения и въвеждане в заблуждение, че едва ли не целият квартал не свети“, добави кметът.

„Информацията, подавана от гражданите, ни помага да отстраняваме проблемите възможно най-бързо след тяхното възникване. Благодаря за сигналите, по този начин всички ние взаимно си помагаме. Но там, където се знае, че проблемът е по-сериозен и неведнъж сме обяснили както причините за възникването му, така и че отстраняването му изисква повече време да се насажда погрешно впечатление за бездействие и безхаберност е вредно за всички.

Критиката е полезна, когато е градивна. Важно е да се подава своевременно информация, която е от полза за всички живеещи в района. Нашата цел е да се грижим за удобството на гражданите и правим всичко по силите си за това. Всички искаме да имаме най-добрият район за живеене.

Във всеки един дом, когато нещо се повреди отстраняването на повредата не се случва мигновено. Нека се уважаваме взаимно. Невъзможно е да изградим по-добро общество и по-добър квартал докато всеки напада другия“, написа още Маринов.

ВАРНА новини

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *