Партньор на Проватон
 Нинова няма да изключи Гуцанов заради “Дупката”. Лидерката водач на листата във Варна заради Мая Манолова?!

Нинова няма да изключи Гуцанов заради “Дупката”. Лидерката водач на листата във Варна заради Мая Манолова?!

Сподели в

“В качеството си на председател на БСП Варна и общински съветник Гуцанов три пъти гласува в подкрепа на сделката, а на последното заседание удобно отсъства. Същият днес е част от изпълнителното бюро на Нинова и бъдещ водач на листата във Варна. И ако Нинова вижда проблем със сделката за „дупката” във Варна, наред с Гергов, логично е да предложи и Гуцанов за изключване със същите мотиви, с които му свали политическото доверие от него преди година – съглашателство и гласуване с ГЕРБ”, предлага “Стандарт” в коментар.

Корнелия Нинова няма да изключи председателя на БСП-Варна и член на Изпълнителното бюро на Националния съвет Борислав Гуцанов заради “Дупката”, но може да не го направи водач на листата на БСП във Варна. 

Според източници на “Позитано”20 Нинова ще поведе кандидат-депутатската листа на в морската столица, тъй като Мая Манолова ще бъде водач във Варна, а Гуцанов е близък с бившата омбудсманка. 

Лидерът на БСП-Варна ще е втори, така лидерката искала да подчертае, че са тандем и старата вражда е преодоляна.

Освен това целта на Нинова била заедно с Гуцанов да дадат битка на Иван Иванов, който е опитен изборджия, за да не отнеме вот от БСП. 

Корнелия Нинова като водач на листата ще осигури финансиране на макс за кампанията във Варна. Според “позитанци” Нинова щяла да вкара в предизборната кампания в морската столица финансов ресурс колкото в София и дори повече. 

На заседание на ИБ на НС през декември обявила, че ще работи за победа във Варна. Това според знакови фигури на вътрешната опозиция е “фантазия”.

Колко ресурс може да извади Нинова за Варна – 300 000 макс, Борисов ще изкара по десет, коментират от вътрешната опозиция в БСП.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *