Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 11 – 17 януари

Любовен хороскоп за 11 – 17 януари

Сподели в

През тази седмица ни очаква новолуние в знака на Козирог. Комуникацията в любовта ще придобие нов вид. Венера, Уран, Меркурий и Юпитер ще допринесат за динамиката на събитията и интензивността на нашите усещания. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните Овни може да имат вълнуваща седмица в любовта, важно е да останат социални. Общуването с интересни личности може да доведе до нещо повече. Възможно е любовта да се появи и на работното ви място. Ако вече си имате половинка, очакват ви хубави дни, възползвайте се и си създайте приятни мигове с партньора.

Телец

Уран се движи през вашия знак и определено ще усетите неговото влияние. Тази планета е свързана със свободата, новостите, промените, но и с нарушаването на статуквото. Как ще се чувствате, Телци? Определено „наелектризирани“. Венера също се намесва в любовния ви живот, стимулирайки любовта. Очаква ви хубава седмица!

Близнаци

Тази седмица ни очаква новолуние, а това определено ще направи вълнуваща любовта за Близнаците, особено тези с партньор. Плътското желание към любимия човек ще е много по-силно. Хубавото е, че и при двамата е така. Романтика, страст… Ако пък има проблем, който трябва да преодолеете, спор, не го отлагайте, при необходимост посетете терапия за двойки. Необвързаните близнаци също няма да скучаят.

Рак

Новолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на връзките и това може да доведе до ново начало за вас и половинката ви. И двамата ще искате да задълбочите отношенията си, да бъдете по-отдадени един на друг. Ако сте необвързани, то тази седмица ще ви изненада и то приятно. Връзка между Венера и Уран ще съвпадне с новолунието, което ще ви донесе любовни изненади.

Лъв

Тези от вас, които са във връзка, биха могли да се радват на любовно блаженство, само ако имат открита комуникация с половинката си. Меркурий и Юпитер се свързват във вашия сектор на връзките, това също ще се отрази положително на комуникацията помежду ви. Лесно ще взимате общи решения. Необвързаните представители на зодията, които са се отчаяли, че нямат половинка или се намират в сложна ситуация, също ще се радват на развитие. Тук принос ще има Уран, събитията започват да се раздвижват.

Дева

Любовта е във въздуха, Деви! Новолунието ще окаже влияние на вашия романтичен сектор, а това ще направи любовния ви живот много по-интензивен. Плутон също ще се намеси, а това означава, че може да бъдете пленени от определена личност. Определено любовта ще бъде вълнуваща за Девите, както за обвързаните, така и за тези, които търсят своята сродна душа.

Везни

Всяко решение, което вземете за любовния си живот тази седмица, ще бъде положително, затова се доверете на интуицията си. Меркурий и Юпитер ще се свържат във вашия любовен сектор, което означава, че има светлина по отношение на любовния ви живот. Обвързаните Везни може да очакват ново начало, някаква новост във връзката или семейството. За необвързаните има вероятност да се влюбят.

Скорпион

Що се отнася до любовта и романтиката, Скорпиони, това е седмица, в която можете да очаквате всичко. Венера ще направи великолепна връзка с Уран, планетата на внезапните събития и освобождението, която на този етап оказва влияние върху вашия партньорски сектор. Това означава, че ако имате сериозна връзка, ще настъпят положителни събития. За някои това може да значи годеж, брак или пък важно решение свързано с пари. Необвързаните Скорпиони също ще имат повод за радост.

Стрелец

Необвързаните Стрелци могат да очакват романтични изненади, много е вероятно дори да им се случат с колега. Хубавото е, че симпатиите са взаимни. Ако вече сте във връзка, наблегнете на романтиката и откритата комуникация. Помислете какво премълчавате от доста време.

Козирог

Любовта ще ви следва тази седмица, Козирози! Новолунието ще ви даде нов личен старт. Задайте намеренията си за това какво искате да ви се случи. Сега е моментът за нова страница в живота ви. Романтиката също ще е край вас. Венера и Уран също ще се намесят, някои ваши очаквания може да не се оправдаят, но това, което тепърва предстои, определено повече ще ви зарадва.

Водолей

Уверени, тази седмица ще виждате повече ярките страни на събитията, които ви се случват. Няма да можете да контролирате всичко, но ще владеете емоциите си. Решили сте, че каквото и да се случва в любовния ви живот, ще се усмихвате. Ако усещате, че има въпрос, който да обсъдите с партньора си – направете го, но не реагирайте драматично.

Риби

Определено през тази седмица много Риби ще опитат неща, които не са опитвали досега с любовта. Ако се намирате във връзка, то ще надградите взаимоотношенията си, ще съживите това, което е между вас и любимия човек. Необвързаните също няма да скучаят и ще търсят различни форми за социални контакти, в някои случаи и ще променят своята тактика.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *