Партньор на Проватон
 “Бум-бум” – Билалов отново мафиот в комедиен моноспектакъл на 10 март в Канев център

“Бум-бум” – Билалов отново мафиот в комедиен моноспектакъл на 10 март в Канев център

Сподели в

Канев център Русенски университет подновява културните събития от март 2021 г.

Интереса от сега е голям а местата са ограничени. Всички представления ще се играят при допустима заетост до 30% от максималния капацитет на залата и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки

Към момента всеки желаещ да посети театралните вечери може да резервира своите места чрез обаждане на телефон 0889693298 откъдето и любезно ще му бъде предоставена информация за възможностите за закупуването на билетите.

Първото театрално събитие ще бъде на 10 март от 19.00 часа когато Михаил Билалов ще представи премиерно своя комедиен моноспектакъл “БУМ – БУМ”. 

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се превъплъщава в нов герой от ъндърграунда. Актьорът влиза в ролята на ексцентричен подземен бос в първия си комедиен моноспектакъл „Бум-Бум.

Въоръжен с черно чувство за хумор и лафове-куршуми, героят на Билалов анализира бурния си живот извън закона и прави аутопсия на объркания съвременен свят. Режисьор на представлението е Лиза Шопова („Всичко или нищо“), автор на текста е Ваня Николова („Под прикритие“, „Връзки“).
За разлика от страховития Джаро, новият герой на Билалов няма да стреля с пистолет, а със самоубийствена ирония, категорични са създателите на спектакъла.

Още в първите минути от представлението публиката става част от 50 годишния юбилей на ексцентричния мафиот. Но вместо да си поръча стриптийзьорки с лачени ботуши, той решава да си направи необичаен подарък, като си наеме джаз бенд. С голямата си уста и в компанията на личния си оркестър, героят на Билалов минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата – от престъпността и неволите на богатството до секса и обърканите роли на мъжете и жените. „Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. На какво прилича днешната престъпност? Накъде отива този свят, мамка му?“, поклаща глава той.

„В началото героят ми си припомня с усмивка 90-те, които си бяха Джурасик парк за престъпници, само за да разбере как се е завъртял светът днес. Какво си е отишло и какво е останало на дъното на бутилката. Но за негово съжаление, не само че нищо не си е отишло, ами и всичко е с краката нагоре. В този смисъл спектакълът наистина е смях през сълзи“, казва Михаил Билалов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *