Партньор на Проватон
 Изкуството на изкушението

Изкуството на изкушението

Сподели в

Стриптийзът може да изглежда като клише, но всъщност мъжът ти ще се побърка да гледа как си сваляш дрешките бавно

Мъжете умират да гледат разголващи се жени. Ако не беше така, баровете с „мръсни танци“ нямаше да са толкова популярни по целия свят. Стриптийзът може да бъде страхотно забавление не само за него, но и за теб. Затова забрави за скрупулите си и разбери как да подготвиш нощта, която той никога няма да забрави.

Чудиш се как да разнообразиш с нещо щуро нощните ви приключения, или искаш да направиш на приятеля си най-готиния подарък? Няма нужда да отваряш готварските книги, за да съставиш меню, което да накара и готвача на Хилтън да те признае за достоен конкурент. Направи нещо не по-малко женствено, защото любовта на мъжете, освен през стомаха, със сигурност минава и през очите.

Само не се заблуждавай, че трябва да имаш тялото на газелка, за да се държиш провокативно. Щом той е с теб, значи оценява високо дори онези местенца, които ти тайно наричаш „гадните тлъстини“. Стриптийзът може да изглежда като клише, но всъщност голяма част от мъжете се забавляват да гледат как гаджето им си сваля дрехите. Бааавно. А и този еротичен експеримент има потенциала да разкрие секс-богинята в теб и да ви доведе до нови интимни висоти.

Всепризнато е, че еротичните танци могат да правят чудеса. Филми като 9 седмици и половина показаха колко чувствен може да бъде стриптийзът, предназначен за публика от един.
Изборът на музика е не по-малко важен елемент от подготовката ти. Традиционно се залага на познати парчета ,но  ако ти си имаш друга любима песен, защо не направиш съчетанието си с еротични елементи тъкмо на нея, а не върху стари и златни, но вече досадни хитове? Много е важно да избереш мелодия, която ще те кара да се чувстваш добре. Нека да не е твърде бърза,за да можеш синхронизираш лесно движенията си, нито пък прекалено дълга, така че да имаш възможност да се развихриш, но не и да доскучаеш.

Планирането на вечерта изисква и малко женска хитрост. Пусни кукичката, като му кажеш, че подготвяш нещо специално, но не издавай подробности. Остави го той да избере времето, за да не е в един от онези моменти, когато е пренапрегнат и няма да може да се наслади напълно. Или пък точно тогава по телевизията дават „важен мач“.

ПЪРВО
1-Накарай го да седне малко далеч от теб, за да не може да те докосва и да провали представлението по средата.
2-Веднъж след като е разбрал какво става, той ще се настани удобно, за да се наслади на изпълнението ти.
3-Най-важното е практиката. Ако знаеш какво правиш, ще бъдеш по-уверена – затова репетирай, преди да застанеш пред публика.
4-Внимателно и бавно сваляй дрехите си, една по една. Не го прави твърде бързо – помни, че голяма част от възбудата идва от очакването.
5-Освен с дрехите можеш да играеш и с косата си. Развързвайки я, ти на подсъзнателно ниво му казваш, че вече е време да се развихриш.
6-Дори в най-малките движения е скрит доста сексапил. Възползвай се от това.
7-Не забравяй да нанесеш върху тялото си чувствен лосион и да сложиш ароматни свещи. (внимавай да не подпалиш къщата с някоя дреха при свалянето им).

ВТОРО
1-Елегантното сваляне на блузка е трудно, защото можеш да се оплетеш в нея. Ако решиш, че това може да е проблем, използвай само шифонена риза.
2-Облечи най-съблазнителното си бельо и го подразни, карайки го да си помисли, че ще свалиш сутиена си по-скоро, отколкото е очаквал.
3-Увери се, че той има добра видимост към тялото ти. За да увеличиш напрежението, не му позволявай да те докосва по време на танца.
4-Помисли за бельото си – чорапите са прочут фетиш, особено когато са съчетани с жартиери, или пък завършват с дантела и силиконова лента. Навиването може да подчертае изкусително краката ти.
5-Намери подходящи дрехи за стриптийз. Съвет: малките копченца често създават неприятности, затова е по-добре да разчиташ на циповете.
6-Не е нужно да правиш прекалено амбициозни акробатични движения, а просто трябва да си секси.
7-Забавлявай се и ти, за да се получи наистина съблазнително и хубаво.

ТРЕТО
1-В случай че той обича високите токчета, може да му хареса, ако ги оставиш на краката си до последно. Да не говорим, че те винаги подчертават хубавите части на тялото ти.
2-Скритата отчасти фигура само го провокира да си представя еротични детайли.
3-Контактът с очи увеличава възбудата. Поне веднъж по време на танца задръж погледа си върху неговия по-дълго, отколкото той очаква.
4-В последните фази можеш да наблегнеш на малките детайли като игра с презрамката на сутиена…
5-…за да може той да започне да си фантазира какво ще се случи след това.
6-Класическа сцена от едно нестандартно изживяване.
7-Приятна вечер!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *