Партньор на Проватон
 Водеща софтуерна компания открива офис във Варна с 200 работни места

Водеща софтуерна компания открива офис във Варна с 200 работни места

Сподели в

Paysafe, водещ глобален доставчик на интегрирани платежни решения, скоро ще отвори своя първи офис във Варна, където ще работят близо 200 служители.

Те ще са ангажирани основно с информационните технологии и обслужването на клиенти от цял свят.

Компанията вече е наела помещения и в момента набира персонал.

„Варна и регионът отговарят на нарастващите нужди на компанията. Решението за отваряне на офис в морската ни столица се дължи на множество фактори, сред които наличието на опитни професионалисти, нови кариерни възможности за хора, работещи в компанията към момента и възможността новият офис да бъде използван и като лятна алтернатива за служителите, базирани в София“, споделя Елена Димова, HR директор на Paysafe България.

Paysafe Group (Paysafe) е водеща интегрирана платформа за разплащания, свързваща търговци и потребители чрез 70 платежни метода в повече от 40 валути. Компанията е с над 20 години опит в областта и има 3000 служители в 12 световни локации.

Най-големият офис на фирмата в света, където работят 1200 служители, е базиран в София, където се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение. За нуждите на компанията във Варна се изгражда екип от ИТ специалисти, с опит в Java, Android или iOS разработки, търсят се и експерти в областта на обслужването на клиенти, владеещи английски, немски, френски или руски език на високо ниво.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *