Партньор на Проватон
 Нумерология: 2021 година – какво означават заветните четири цифри за живота ни?

Нумерология: 2021 година – какво означават заветните четири цифри за живота ни?

Сподели в

Числото на Новата година вещае СВОБОДА

След неочаквани и съдбоносни събития, които са преобърнаха живота на всеки човек на планетата, очевидно е, че нямаме търпение да се втурнем с пълна скорост в Новата година. И изглежда, че самите цифри, от които 2021 се съчетава, ни дават нови положителни вибрации.

Кратка образователна програма. Нумерологията е система за прогнозиране, основана на факта, че числата (от 1 до 9) имат духовно, философско и символично значение. Всяка година има свое така наречено „Универсално число“ – чиято символика ще доминира през всичките 365 дни. За да се определи това настроение, е необходимо да се съберат всички числа, от които се състои то, 2021: 2 + 0 + 2 + 1 = 5. И така, навлизаме в новата година с магическото число „5“, чийто символ е “Свобода”. Става въпрос за сензорни преживявания, забавления, комуникация и приключения.

След 2020 г., която прекарахме практически под ключ, тези предсказания от нумеролозите могат да ви помогнат да въздъхнете с облекчение. Но, както знаем, пандемията все още продължава. Американските предсказатели напомнят: годината ще бъде като влакче в увеселителен парк. Ние няма да се освободим от правилата за сигурност, а от старите парадигми. Когато енергията “4”, тоест “разпад и ограничения“, постепенно си отива, струва си да се замислим – какво ще поставим на нейно място?

И така, как да действаме в годината, управлявана от числото „5“? Нумеролозите съветват: за да приемем промените и несигурността, които все още са във въздуха, трябва да сме професионалисти в това, което правим. Отворете се и надградете върху нови идеи тази година. Забавлявайте се, но бъдете отговорни. Опитайте се да се съсредоточите върху важното и да приоритизирате действията си. Бъдете любопитни! Няма да е лесно, но скоро ще намерим верните отговори и ще се върнем към нормалното.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *