Партньор на Проватон
 2020 г. в 10 изречения: Петя Проданова, кмет на район „Приморски“

2020 г. в 10 изречения: Петя Проданова, кмет на район „Приморски“

Сподели в

Пандемията през отиващата си 2020 г. промени начина на работа в район „Приморски“ и обслужването на гражданите. Достъпът до всички работни места на колегите, със заповед на министъра на здравеопазването и кмета на Варна, беше ограничен. Работеха само фронт офисите и колеги при повикване. Правехме всичко възможно да откликнем на всички искания на гражданите, но не е както да се работи в нормална ситуация, когато хората имат директен достъп до служителите.

Голяма част от гражданите започнаха да използват имейла като средство за комуникация с нас. Провеждахме приемни дни по телефона, само в изключителни случаи сме приемали граждани, когато няма как да се случи комуникацията по телефон или имейл. Целта ни беше да опазим и гражданите, и нас самите.

Пандемичната ситуация от друга страна не попречи на плановата ни дейност. Всички заложени инфраструктурни проекти на територията на район „Приморски“ са изпълнени.

Целогодишно са извършвани частични текущи ремонти по инфраструктурата в целия район. Обновени са междублокови пространства в 18-и, 24-и и 25-и микрорайони, където са извършени преасфалтиране на паркинги, обособяване на нови паркинги на тревна фуга, рехабилитация на голяма част от тротоарите, монтиране на пейки и кошчета, както и нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Георги Попов” и ул. „Железни врата”.

Към настоящия момент се изпълняват строително-монтажни дейности по ул. „Доктор Анастасия Железкова”, ул. „Разлог” и ул. „Братя Бъкстон”.

През следващата година продължаваме да работим за развитието на района, като приоритет са малките улички и междублоковите пространства.

За новата 2021 година пожелавам на колегите и гражданите преди всичко здраве, защото в момента това е най-важното. Пожелавам им много топлота в семействата и да се научим да живеем с вируса, за да преодолеем пандемията!

ВАРНА новини

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *