Партньор на Проватон
 Хороскоп за 28 декември: Проблеми за Козирозите, звездна подкрепа за Водолеите

Хороскоп за 28 декември: Проблеми за Козирозите, звездна подкрепа за Водолеите

Сподели в

Овен

Вероятно ще възникнат проблеми от различен характер през този ден. Спокойствието ви е като обновена версия на вашата операционна система, която ще ви позволи да бъдете по-енергични.

Налага се през този ден да отложите начертаните от вас решения. Погрижете се повече за здравето си и спазвайте строга диета. Най-добре е да планирате и да се съсредоточите върху целите си през идните дни.

Телец

Всичко ще бъде в ръцете ви, ще можете да промените дестинацията на късмета си по всяко време днес. Възможни са и такива житейски ситуации, които биха могли да променят съдбата ви.

Като цяло този ден ще бъде добър от гледна точка на здравето ви. Ще бъдете щастливи, въпреки голямата заетост и многото задачи, които ви предстоят. Също така, ще се справите с отговорностите си по рационален начин.

Близнаци

Късметът ще ви преследва неотлъчно, за да успеете във всяко едно свое начинание. Доверете се на вашето близко обкръжение и ще бъдете крачки напред пред всяка конкуренция.

Вашата енергия ще бъде висока, така че ще можете да управлявате всяка една негативна ситуация. Ще бъдете позитивни към всичко и това ще ви накара да се почувствате сред печелившите.

Рак

Този ден е много благоприятен за вас. Доверете се на късмета си и лесно ще преодолеете някои големи препятствия в живота си. Каквото и да се случи, забравете за отчаянието!

Вероятно, здравословното ви състояние ще бъде малко над средното ниво, така че спокойно може да се занимавате с различни видове дейности.

Лъв

Вашите парични проблеми лесно биха могли да бъдат преодолени. Направете няколко залози, било като инвестиции или покупки, стига да ви устройва, разбира се.

Може би, ще мислите за много проблеми от различни аспекти. Слабата ви енергия няма да ви позволи да направите много днес. Отложете повечето задачи за утрешният ден.

Дева

Вместо да обикаляте улиците и магазините в търсене на късмет, по-добре да се приберете вкъщи, за да се насладите на комфорта във вашето семейство или да сте в компанията на добри приятели.

Не се предвиждат особени проблеми със здравословното ви състояние и ще можете да докажете своите способности. Изглежда, ще си извлечете доста поуки и това би ви помогнало много за в бъдеще.

Везни

Има голяма вероятност да изтеглите късата клечка за късмет през този ден. Не залагайте на фактора късмет, защото непредсказуемостта на живота може да ви изненада по начин, който никога не бихте очаквали.

Повечето от вас ще почувстват известни неразположения през този ден. Като цяло, днес физически ще се чувствате добре.

Скорпион

Подредете живота си, преди да започнете да търсите късмета през този ден. Не влагайте надеждите си в излишни химери, вместо това потърсете щастието си. Някои от вас може би са го позабравили.

Има вероятност този ден да опъне нервите ви. Затова, се опитайте максимално да страните от хора, които говорят за болести. Запазете спокойствие при всяка една ситуация и пощадете нервната си система преди всичко.

Стрелец

Необходимо е да си отдъхнете пълноценно днес. Отпуснете се и си прекарайте чудесно деня в компанията на приятели, семейство или просто сами. Едва ли ще ви липсва претоварената работна динамика.

Необходимо е да се погрижите добре за здравето си днес. Вероятно, ще ви обземе апатия и мислите ви може да се трансформират в негативни. При възможност прекарайте повече време сред природата през този ден.

Козирог

Вероятно за някои от вас този ден се очертава да бъде проблематичен. Въпреки това, трябва да бъдете силни и да се справите, не се отказвайте, заради пречките. Нищо чудно и късметът да ви помогне до някъде.

Възможно е да имате проблеми със стомаха и червата, особено днес. Здравето ви се нуждае от повече внимание, избягвайте всяка храна, в която има много подправки, мазнини и много въглехидрати.

Водолей

Шансът е на ваша страна днес. Вероятно, ще получите звездна подкрепа и ще успеете да превърнете денят си в успешен. Въпреки това, късметът и чувствата ще си останат в противоречие.

Днес може да бъдете стресирани и преследвани от безпокойство през този ден. Това, може би ще окаже относително влияние върху здравословното ви състояние. Опитайте се да си отдъхнете, макар че едва ли ще намерите време за това.

Риби

Може и да имате късмет в намирането на положителни  вибрации днес. Ще са ви необходими за изясняването на някои ситуации, които сте отлагали по една или друга причина.

С изключение на малки неразположения, здравословно ще бъдете добре. Вашият ум ще бъде много логичен и активен. Така че ще можете да се справите с ангажиментите си от всякакъв характер.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *