Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 28 декември – 3 януари

Любовен хороскоп за 28 декември – 3 януари

Сподели в

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Рак. Емоциите ни ще се изострят, ще бъдем по-чувствителни по отношение на любовта. Някои представители на зодиака може да се почувстват отхвърлени, а да се окаже, че някой просто се нуждае от пространство. Не забравяйте, че притискането няма да привлече някой към вас, а обратното. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мечтите ви относно определена любовна връзка може да бъдат разрушени, тъй като нещата няма да се случват по начина, по който сте планирали. Възможно е празничните дни да преминат в размисли какво се е объркало между вас и някого, към когото изпитвате емоции. Сериозно обвързаните представители на зодията ще се радват на хубави емоции с партньора.

Телец

Телците ще станат много проницателни относно чуждите емоции. Това би било чудесно, ако вие не сте емоционално натоварени с вашите собствени нужди и емоции, което може да попречи на общуването. Ако искате да давате и получавате любов, ще трябва да се разтоварите от този емоционален товар. Така ще се отървете и от несигурността, която изпитвате. Направете го, за да изпитате любовта, която заслужавате.

Близнаци

Венера – планетата на любовта, се движи през вашия сектор на партньорствата, което обикновено би трябвало да е доста хармонично космическо събитие, да направи любовта ви прекрасна. Но тази седмица тя ще бъде в неблагоприятна позиция с Нептун, което може да доведе до объркания и съмнения дали наистина познавате половинката си. Необвързаните Близнаци може да останат с усещането, че намирането на любовта става все по-трудно. Останете позитивни, но дръжте очите си отворени. Някой ще ви даде знак.

Рак

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Рак, а това ще направи представителите на зодията още по-емоционални. Ще сте наясно какво трябва да промените в живота си, за да освободите място за това, което наистина ще ви остави емоционално задоволени. Ако настоящата ситуация в отношенията ви не подхранва душата ви, тогава може да станете гневни, да настоявате да получите определени неща, а ако това не се случи да се разочаровате. Не забравяйте, че несигурността поражда самота. Ако не сте щастливи в любовта, помислете дали вие самите не си пречите.

Лъв

Казват, че парите не могат да ви купят любов, но тази седмица ще ви покаже друго. Възможно е да похарчите пари за някого, в когото сте се влюбили, излизате или имате връзка. Защо правите това, няма да бъде ясно и за вас. Може би се опитвате да задържите някого със скъпи подаръци? А може би се опитвате да облекчите вината си за нещо, което сте му/ѝ причинили, за което знаете, че не е било редно? Определено подходът ви с парите не е правилният.

Дева

Някои от Девите може да започнат любовен романс с приятел и любовният им живот да заприлича на влакче от увеселителен парк. Това е личност, на която досега сте можели да разчитате за подкрепа, съвет. От друга страна, обвързаните Деви може да бъдат малко разочаровани от навиците на харчене на партньора им. Пазете финансите си, не се разсейвайте, за да не загубите пари.

Везни

Може да получавате смесени съобщения от някого, с когото работите. Това ще ви обърка, особено ако вие изпитвате емоции към тази личност, защото може да се окаже, че от другата страна няма да могат да ви отговорят със същото. Ще търсите отговори в тази посока, но сякаш няма да можете да достигнете до тях. Ако вече си имате любим човек, наслаждавайте се на хубавите мигове и не позволявайте на дребните неразбирателства да провалят празниците ви.

Скорпион

Възможно е да сте заплетени в романтична ситуация, която подкопава самочувствието ви по някакъв начин. Ако изпитвате от дълго време емоции към някого, но той не ви отвръща, може би е време да продължите напред. Нямате нужда от илюзии, защото ако някой ви иска, досега щеше да е направил необходимите стъпки. За някои от обвързаните партньори може да е седмица на спорове. Има вероятност да не сте на едно мнение относно планове за бебе.

Стрелец

Финансов проблем може да предизвика хаос в любовния ви живот. Има вероятност вашият партньор да крие дългове от вас или да харчи повече от необходимото. Ако не живеете заедно ще се замислите какво бъдеще ви очаква с този човек. Необвързаните Стрелци ще се радват на подкрепата на Венера, но е важно да не позволяват на роднини да се месят в личния им живот.

Козирог

Пълнолунието ще окаже влияние на вашия партньорски сектор и това ще бъде свързано с преходи във вашата връзка. Въпреки че е възможен край на любовните взаимоотношения, разделянето ви няма да бъде изненада за вас. Но това ще има голямо емоционално въздействие върху двамата с партньора ви. Разединяването на взаимнозависима връзка никога не е лесно нещо. В случай, че не се стигне до раздяла, тогава може да се очаква голяма емоционална промяна във връзката ви. Може би любовта ви ще стане още по-силна и дълбока.

Водолей

Ще се нуждаете от любовта и подкрепата на половинката ви. Имате нужда да ви показва колко ви цени, колко сте невероятни. Тъй като е възможно да не получите емоциите, от които се нуждаете или да не ги получавате по начина, по който очаквате, това може да ви причини разочарование. Не стойте мълчаливо, а намерете подходящия тон, с който да декларирате ясно вашите желания. Добрата комуникация може да ви помогне да имате една хубава празнична седмица.

Риби

Пълнолунието ще повлияе на вашия романтичен сектор, внасяйки емоционален поврат в любовния ви живот. Ако сте напълно необвързани, тогава може да сте по-чувствителни по отношение на любовните въпроси. Не позволявайте на самотата да помрачи празниците ви. Не забравяйте, че сте уникални и любовта ще ви намери. Тези от вас, които се срещат с някого, може да споделят емоциите си един към друг. Каква седмица само!

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *