Партньор на Проватон
 Цветанов стана и вирусолог! Иска аутопсии на всички починали с коронавирус и спиране на ваксините!?!

Цветанов стана и вирусолог! Иска аутопсии на всички починали с коронавирус и спиране на ваксините!?!

Сподели в

Преди няколко дни лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов влезе в ролята на авторитетен вирусолог и поиска да бъдат направени аутопсии на всички починали с коронавирус. Явно за да привлече поне малко внимание, изгоненият втори от ГЕРБ се чуди вече какво да измисли и в кои теми разбира-неразбира да се намеси, дори и с риск да стане смешен.

Той се противопостави на тезата на здравния министър Костадин Ангелов, че „когато този вирус се залепи, образно казано, за един човек, който има хронично заболяване, усложнява протичането на хроничното заболяване и води до причина за неблагоприятния изход“.

Според Цветанов, чиито познания в областта на медицината са твърде оскъдни (и се доближават единствено до случая, когато от трибуната на НС обяви виновен доктора за “бебето от фризера”), обаче това не било точно така. „Не може тези заболявания да са причина за увеличена смъртност, защото аз имам доста познати в страната, които загубиха живота си, без да имат съпътстващи заболявания. Това е противоречиво и трябва да има аутопсия на всички тези случаи, за да може да се говори за статистика“.

Като за капак Цветанов поиска да бъде отложено и ваксинирането на населението, тъй като нямало необходимата информация, за да могат гражданите да направят своя информиран избор.

Като повредена плоча той отново повтори, че трябва да се свика Консултативен съвет по национална сигурност при президента. Така можело парламентарни групи и лекарски екипи да си дадат мнението и да взимат най-правилното решение за провеждане на избори, което да не застраши здравето на хората.

Докато заблуждава малкото останали да го слушат излезе информация, че „човекът който взема отношение по всяка тема“ услужливо е обещал да помогне на беглеца Цветан Василев, за да му изчисти имиджа в САЩ чрез виртуалното лоби, с което парадира от началото на създаването на партията си. В замяна на това научихме, че двамата са решили да обединят усилията си.

Банкерът, който затри КТБ, се опитвал да използва връзките на Цветанов в САЩ, (ако все още има такива). От своя страна Цветанов се надявал на финансова помощ от страна на Василев за предстоящите избори през март.

Цветан Цветанов също така разчитал на кръгове около адаша си за поне минимален успех в смесените райони. Според политтехнолози, ако „Републиканци за България“ не получат достатъчно гласове от тези райони, изобщо няма да влязат в парламента.

Припомняме, че до момента шансовете на новата партия да отнеме гласове от ДПС в районите с компактно турско население се доближават до абсолютната нула.

В някои от населените места, при това големи, Републиканците дори не могат да намерят партийни координатори.

За това не помогна и рейдът из тези райони на Павел Вълнев – финансовият стълб в схемата на Цветанов, който според информация от започнало разследване всъщност представлява парите на Цветанов изкарани зад граница през годините му във властта!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *