Партньор на Проватон
 Хороскоп за 22 декември: Звезден шанс за Рибите, сериозни крачки напред за Везните

Хороскоп за 22 декември: Звезден шанс за Рибите, сериозни крачки напред за Везните

Сподели в

Овен

Самотните и необвързаните ще имат невероятният шанс да привлекат евентуални бъдещи партньори, които са с висок социален статус. Бъдете сдържани и скромни, за да привлечете по-голям интерес към себе си.

Само с търпение ще можете да стабилизирате постигнатото досега на работното си място. Предоставя ви се шанс да изградите бъдещите си планове и да се реализирате в кариерата си.

Днес неочаквани разходи вероятно ще ви затруднят да инвестирате в някои добри финансови сделки. Ще трябва да се уверите, че се придържате към бюджета си и не харчите повече от необходимото.

Телец

Не действайте импулсивно особено днес, тъй като може да вземете погрешни решения. Не се притеснявайте, днес ще се разсеят и постепенно нещата ще се върнат към нормалният си ритъм в любовта.

За да постигнете положителни резултати в кариерата си, ще се наложи да овладеете своите емоции и да контролирате настроението си, в противен случай може да се провалите безвъзвратно.

Възможно е да загубите или глупаво да похарчите голяма сума служебни пари и ще трябва да я възстановите от собствените си средства. Бъдете особено внимателни!

Близнаци

Любовта витае във въздуха, опитайте се да я уловите. Бъдете романтично настроени, защото се очаква да бъдете център на особено внимание.

Вероятно добрият ви работен план ще ви помогне да се справите ефективно с работните си ангажименти днес. Също така, денят ще подкрепя всяко ваше решение в професионален аспект.

Бъдете готови да похарчите парични средства за семейството и близките приятели през този ден. Времето е добро за всякакви финансови действия, купувайте или инвестирайте без да се притеснявате.

Рак

Може би, мнозина от вас ще напуснат или ще бъдат напуснати от своите партньори. Не се разочаровайте, защото това ще бъде маскирана благословия за една нова и истинска любов.

Няма да направите добро впечатление на колегите си, ако се проявите като работохолик, който иска да поеме цялата работа. Тези от вас, които развиват нещо самостоятелно, скоро ще пожънат неочакван успех.

Може да очаквате неблагоприятни промени или новини, свързани с финансовият сектор. Влошаването на материалното ви състояние е сериозна опасност, бъдете внимателни.

Лъв

Денят е обещаващ, тъй като любовта се влива в живота ви по особено романтичен начин. И добрата новина е, че ако търсите нов любовен партньор, най-вероятно ще го намерите.

Най-добре е да страните или да държите на разстояние колеги, които ще се опитат по един или друг начин да злоупотребят със слабостите ви на работното място.

Ще се наложи днес да ограничите по възможност даването на пари на заем. Тези средства излизат от вашият джоб и следва да бъдат върнати обратно и навреме. Помислете си добре по този въпрос.

Дева

Ако сте се разделили наскоро и сте прекратили дълга връзка, ще трябва да изчакате малко преди да се впуснете в нов любовен роман. На необвързаните и самотните, също ще им се наложи да останат в стенд бай.

Днес има вероятност да поискате да смените работата си, заради интензивния и забързан работен ритъм, който ви уморява. Въпреки това помислете си добре.

Препоръчително е да сте прозрачни във финансовите си дейности. Може да се наложи да промените старите инвестиции. Най-добре ще бъде да намерите нови сектори, в които да инвестирате, за да ограничите евентуалните загуби.

Везни

Самотните и необвързаните могат смело да направят сериозни крачки напред за създаване на любовна връзка или семейство. Ако сте ангажирани, може би ще имате спорни, но решими проблеми.

Особено капризен ден в сектор работа. Повечето от вас ще останат по работните си места, но колкото и да е неприятно останалите ще трябва да търсят нови работни поприща.

Търговците и предприемачите да бъдат така разумни да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват трусове на пазарите както и финансови проблеми.

Скорпион

Вероятно днес ще осъзнаете грешките, които сте допуснали в миналото. Самотните и необвързаните нека бъдат търпеливи и да не бързат за нова връзка.

Бъдете ясни и точни в изказите си на работното място. Има вероятност всяка ваша дума да се изтълкува с обратен знак, а това може да доведе до спор.

Препоръчително е да не възлагате големи надежди за големи печалби, особено днес. Първо оправете личния си живот, преди да насочите вниманието си към финансите.

Стрелец

Положителното влияние на планетарните позиции ще благоприятства развитието на любовната ви връзка през този ден. Това ще улесни избягването на ненужни спорове, разбира се.

Днес се очертава да се сблъскате с някои проблеми на работното ви място. Безработните да засилят търсенето, ще имат сериозни шансове за нова работа.

Вероятно, често ще изпадате в трудни финансови ситуации. Като например, ако поискате да закупите нещо на лизинг, може да се окаже, че вноските са прекалено големи, спрямо вашите доходи.

Козирог

Взаимоотношенията с любимият ви човек ще се развиват благоприятно днес. Със сигурност ще намерите време за невероятни моменти на нежност и удоволствия.

Компетентното планиране на работния ден е ключът към висока производителност. Ще се наложи още по-усърдно и със замах да действате на работното си място.

Ще увеличите вашето влияние и благоденствие, и това ще се усети още днес. Финансово, това е много добър ден за вас и ще имате положителни резултати от вашите проекти, инвестиции и печалби.

Водолей

През този ден  е необходимо да изграждате специални взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ и любящ партньор.

Днес ще трябва да се опитате да започнете работа при откриването на свободни работни позиции, в противен случай ви чакат трудни дни.

Вероятно, ще бъдете изненадани, че финансовите ви операции ще се сменят рязко – две добри и след това две разочароващи. Въпреки това, звездният съвет е да не правите необмислени покупки и инвестиции.

Риби

Опитайте се да извлечете максимум ползи през този ден, ако сте семейни. Не позволявайте малките неща да ви отдалечат от връзката ви. Самотните вероятно ще имат своя звезден шанс.

Въздържайте се от всякакви оценки спрямо колегите си. Най-добрата позиция в този случай е неутралната такава, която ще ви предпази от неприятни последствия на работното място.

В случай, че сте планирали да изтеглите кредит или заем по лични причини, или за разширяване на бизнеса си, този ден е подходящ за предприемане на подобни действия.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев –

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *