Партньор на Проватон
 13 истини за връзките, които никой няма да ви каже

13 истини за връзките, които никой няма да ви каже

Сподели в

Любовта е прекрасна, но не и идеална. Дори и най-стабилните връзки имат спадове. Има моменти, в които оставаме насаме със себе си, размишлявайки върху любовния си живот. В тези моменти ни се иска да знаехме някои истини предварително, за да сме подготвени, за да ни боли по-малко. Вижте 13 истини за връзките, които никой няма да ви каже.

1. Не можете да накарате някого да почувства нещо, което не чувства. Или казано накратко – да ви обича.

2. Обръщайте внимание на това кой наистина се интересува от вас. Ако някой се опитва да ви разбере, да ви направи част от своя живот, опитайте се да го задържите в своя.

3. Времето не лекува всички рани, това е малка лъжа. За да лекувате любовните рани, трябва да приемете обстоятелствата. Само тогава може да продължите.

4. Влюбвате се в идеята, а не в човека. Факт е, че вие не познавате истински човека. Мозъкът ви запълва празнините въз основа на предишни връзки и привързаности.

5. Любовта и партньорството се случват в много форми. Можете да имате прекрасен живот с някого, който не е вашата сродна душа.

6. Можете да обичате някого, дори ако не обичате себе си. Ще ви бъде трудно разбира се, и ще доведе до проблемна и трудна връзка. Ето защо работете върху изграждането на любов, доверие и уважение към себе си.

Снимка: istock

7. Най-високото ниво на привличане ще възникне, когато срещнете човек, който съвпада точно с композитната скица на вашите първи грижи (майка и татко). Този филтър за привличане лежи във вашето подсъзнание. Съзнателно искаме да бъдем щастливи, подсъзнателно искаме да се излекуваме.

8. Не сключвайте брак, докато все още сте влюбени в друг.

9. Разбирането на мъжката или женската енергия е от съществено значение за успешната, споделена и сексуално динамична връзка.

10. Онези периоди, в които сте сами, необвързани, са най-добрият подарък, който можете да си дадете. Грижете се добре за себе си, вместо да унивате и да занемарявате живота си.

11. Рано или късно връзката ви ще стане скучна. Връзките преминават през много фази и когато попаднем в тази на усещане за стабилност, комфорт с партньора, забравяме да полагаме усилия и тогава рутината надделява.

12. Вашата сексуална енергия ще се промени. В началото на връзката, когато нещата са нови и вълнуващи, сексът може да бъде много интензивен. Но с напредването на връзката ви сексуалният ви живот също ще се промени.

13. Знайте цената си като личност. Никога не се поддавайте на манипулациите на партньор, който се опитва да ви убеди, че не сте достойна личност, че не можете да се справите с живота си без него.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *