Партньор на Проватон
 5 пози, с които ще запалиш и поддържаш огъня… дълго

5 пози, с които ще запалиш и поддържаш огъня… дълго

Сподели в

Ако искаш да добавиш доза разнообразие към сексуалния си живот

Искаш да добавиш разнообразие към сексуалния си живот? Ами, опитайте тези пози!​

Мис Каприз

Ако по принцип ти отнема повече време, докато достигнеш до оргазъм – вземи неата в свои ръце и не чакай! Когато почувстваш, че вече си достатъчно възбудена – легни на ръба на леглото, разтвори крака и повикай партньора си. Нека застане така, че между телата ви да остане малко място за ръката ти (за да можеш да действаш сама). Определено тази поза ще се хареса и на двама ви!

Широко затворени очи

Легни по гръб и прехвърли краката си през раменете му. Затвори очи и използвай ръката си, за да регулираш силата и амплитудата на движенията му (и на удоволствието).

Кучешката… но не съвсем

Застани в поза “кучешката”, разтвори си краката и вземи любимата си играчка. Двойното удоволствие е гарантирано!

Поискай си “масаж”

Ако в момента не ти се прави секс, поискай си масаж. След това го остави да легне по гръб, а ти остани отгоре (с гръб към него) с леко разтворени крака – единият му крак е между твоите. Мързелив, но много приятен секс ще зарадва и двама ви.

“Черна нинджа”

Поза за хора в много добра физическа форма. Качи се върху седалката на стола и се облегни на ръцете си (краката ти също трябва да бъдат на седалката – леко сгънати). Ако успееш да се задържиш в тази позиция (определено си заслужава!), ще получите множествени оргазми (и двамата!)

Източник: Cosmopolitan.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *