Партньор на Проватон
 Хороскоп за 13 декември: Процъфтяваща романтика за Везните, непредвиден разход за Скорпионите

Хороскоп за 13 декември: Процъфтяваща романтика за Везните, непредвиден разход за Скорпионите

Сподели в

Овен

Ако сте несемейни, може да съжалявате, че сте пропуснали човекът за вас, ала вероятно този човек може да се появи именно днес.

Може би, ще бъдете принудени да отложите плана си за спестяване и инвестиране на пари поради непредвидени разходи.

Телец

Неочаквано може да възникне малък спор между вас и половинката ви. Постарайте се да не задълбочавате конфликта, за да запазите спокойствието във връзката ви.

Ще трябва да изтеглите малки суми пари от различните бюджетни позиции, за да покриете всичките си разходи по различни сметки.

Близнаци

Всички планове, които правите за вас и вашата половинка ще имат успех. Постарайте се и вложете максимум усилия и внимание, за да направите този ден още по-шармантен.

Може да очаквате внезапен приток на средства от комисиони, дивиденти или възнаграждения, който ще облекчи финансовата ви тежест.

Рак

За самотните вероятно денят ще им предложи романтични срещи. Най-вероятно на повечето от вас им престои влюбване.

Внимателно трябва да огледате плюсовете и минусите, преди да поемете допълнителни отговорности, относно сделки инвестиции и прочие.

Лъв

Има вероятност да направите добро впечатление и на някой, от когото сте привлечени през ден. Опитайте се да изразите истинските си чувства.

Днес ще бъде наложително да сте сигурни, че не правите излишни покупки. Внимателно планирайте инвестициите си, за да не се сблъскате с финансови проблеми.

Дева

Някои от вашите близки приятели може да прояви романтичен интерес към вас. Това може да бъде началото на прекрасна нова любовна фаза.

В случай, че сте изплатили всичките си дългове и стоки на лизинг, най-после ще се почувствате финансово свободни да управлявате парите си по разумен начин.

Везни

Вероятно денят ще бъде изпълнен с процъфтяваща романтика и интимност за двойките, които желаят да се бракосъчетаят. За семейните, този ден изглежда обещаващ.

Днес може да си позволите да поискате малък заем от приятел, който вероятно няма да откаже да ви даде малка сума до заплата.

Скорпион

Може да успеете да изразите желанията на сърцето си към любимия човек по неповторим, артистичен начин. Тези, които търсят сродна душа, може би ще я намерят.

Възможно е да възникне някакъв непредвиден разход и да се наложи да прибегнете към спестяванията си. В случай, че получите някакъв приход, постарайте се да погасите даден кредит, ако имате такъв.

Стрелец

Има вероятност от неприятности, свързани със семейството. Но така или иначе до края на деня ще стигнете до задоволителен развой на нещата и нещата ще се изгладят.

Във финансово отношение този ден вероятно ще ви предложи най-доброто време да продължите плана си за основен ремонт на жилището ви.

Козирог

Самотните могат да очакват множество предложения през този ден. Вероятно, ще се наложи да помислите задълбочено, за да разберете качествата, които търсите във вашия бъдещ партньор.

Голяма част от парите ви вероятно ще бъдат похарчени днес за подобряване на здравето ви. Купете липсващите лекарства и добавки, които винаги имате в домашната ви аптечка.

Водолей

Днес има вероятност да подарите сърцето си на някой специален човек, в когото сте били тайно влюбени. Препоръчително е да останете трезво мислещи докато се убедите, че чувствата ви са взаимни.

Вероятно, ще сте в затруднено положение и няма да можете да си позволите предвиден ремонт на някаква техника или автомобила ви.

Риби

Днес, може събитията да се подредят така, че да трябва да се защитавате пред партньора си и да давате обяснения за всяко едно ваше действие. Вероятно, партньорът ви изпитва известна несигурност и ви няма доверие.

Ако бъдете по-пестеливи ще овладеете някои критични ситуации днес. Също така страничен бизнес ще ви помогне да спечелите малко повече пари.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *