Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 14 – 20 декември

Любовен хороскоп за 14 – 20 декември

Сподели в

Очаква ни седмица на промяна в любовта и за повечето представители на зодиака тя ще е положителна. Намесват се Венера, Сатурн и Юпитер. Очаква ни и слънчево затъмнение. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица слънчевото затъмнение и планетата на любовта Венера, ще окажат силно влияние върху вашия любовен живот и то в положителен план. Ако сте самотни, може да се разнообразите с флирт или да се запознаете с интересна личност. Тези от вас, които имат любим човек до себе си ще се радват на хармония. Възможно е да се случи голямо житейско събитие, което да ви донесе приятни емоции и да ви сближи още повече.

Телец

Представителите на зодията определено ще жадуват за дълбоко, интензивно, интимно и еротично преживяване. Слънчевото затъмнение ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността и в спалнята може да очаквате невероятни мигове. Ще се чувствате по-сигурни в това да разкриете тялото и душата си пред някого, към когото изпитвате силни емоции. За обвързаните това може да е любимият им човек. Венера също ще добави повече хармония. Ще бъдете уязвими и отворени за любовта.

Близнаци

Всичко за вас е свързано с любовта и партньорството тази седмица. Слънчевото затъмнение ще окаже влияние върху вашия сектор за взаимоотношения, отваряйки мощен портал за енергия за ново начало в любовен план. Самотните Близнаци ще се разделят със страха от обвързване, което само ще направи живота им по-интересен. Двойките, които са от няколко месеца заедно, може да заживеят под един покрив. Сериозно обвързаните ще се радват на хармония и хубави емоции с любимия човек.

Рак

Тези от вас, които от дълго време са изпитвали напрежение в своята връзка/брак, сега ще се разделят с това усещане. Сатурн – планетата на ограниченията, се движи през вашия партньорски сектор през последните няколко години, подлагайки ви на всякакви тестове, отговорности и трудности в любовния ви живот. Тази седмица, планетата ще напусне вашия партньорски сектор. Тези от вас, които са изградили стабилни основи, ще осъзнаят, че любовта им е наистина силна.

Лъв

Сатурн – планетата на уроците, ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 29 години! Това означава, че е добре да помислите дали структурата на текущата ви връзка е стабилна или се нуждае от промяна. Ако сте в отношения, които по някакъв начин тежат на сърцето ви, много е възможно да се откажете от тях. От друга страна, за някои Лъвове е възможно да се стигне до годеж или брак, благодарение на Юпитер. Венера пък ще помогне на необвързаните и ще им донесе повече романтика.

Дева

Ако сте самотни и сте се чувствали така, сякаш никога няма да намерите любов или че любовният ви живот е изпълнен с безкрайни разочарования, то тази седмица ще имате повод за радост, Деви! Сатурн, като планета на ограниченията и забавянията, напуска вашия любовен сектор и няма да се върне много дълго време. Обвързаните отново ще се наслаждават на компанията на любимия човек, на повече романтика, докато необвързаните нека бъдат отворени за нови преживявания.

Везни

Сатурн и Юпитер се преместват във вашия романтичен сектор, което ще доведе до голяма енергийна промяна за вас. Ако сте необвързани и знаете какво искате от любовта, което е различно от мимолетни връзки, то космическите събития така ще се придвижат за вас, че края на 2020 и началото на 2021 може да ви донесат приятни емоции в любовта. Обвързаните ще се радват на приятни мигове, а някои дори ще правят планове за бебе.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се чувстват невероятно, благодарение на любимия човек, доказвайки ви колко много ви цени като партньор. Новини свързани с финанси ще повишат настроението и на двама ви. Необвързаните Скорпиони, ако искат да намерят любовта, ще се наложи да напуснат своята зона на комфорт.

Стрелец

Слънчевото затъмнение във вашия знак ще доведе до повратна точка и личен нов старт. Венера също ще окаже влияние на знака ви, добавяйки повече привлекателност в личността ви. Тези две събития ще доведат до положителни промени за вас. Необвързаните имат шанс за нова любов, която да се развие в нещо сериозно. Ако вече си имате любим човек, тогава той ще ви кара да се чувствате по-обичани.

Козирог

Козирозите може да се чувстват объркани по отношение на любовта. Има вероятност някой да не споделя вашите емоции и да осъзнаете, че няма реални шансове да бъдете заедно. Несподелената любов винаги боли, но отворете сърцето си за нова любов, може би човекът е съвсем близо до вас. Тези от вас, които са в сериозна връзка е добре по-малко да критикуват, а вместо това да възобновят романтиката.

Водолей

Сатурн и Юпитер ще доведат до големи промени в любовния ви живот. Търсите стабилност в любовта и най-хубавото е, че с любимия човек ще гледате в една посока и ще споделяте едни и същи емоции. Ще имате достатъчно вяра в любовта и усилията, които полагате за взаимоотношенията си. Тези от вас, които търсят своята сродна душа също няма да останат разочаровани.

Риби

Ако напоследък любовният ви живот е бил в застой и не ви е носил приятни емоции, то това ще се промени. Романтичните перспективи ще се увеличават за самотните Риби. Обвързаните ще направят рестарт на връзката си. Ще усещате лекота и позитивизъм, които ще ви помагат много в любовен план.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *