Партньор на Проватон
 Ортак на скандалния съветник Генадий Атанасов е извършилия касапницата във Варна

Ортак на скандалния съветник Генадий Атанасов е извършилия касапницата във Варна

Сподели в

Димитър Големанов, който по последна версия се счита, че е застрелял приятелката си Диляна, чуждестранния гражданин, прострелял е едно момиче, което е успяло да избяга е дясна ръка на постоянно замесения в скандали общински съветник от Варна Генадий Атанасов.

Последната крупна измама, която подготвяха двамата бе покрай сдружението “Еко парк Галата”, на което той е управител. В него членува и фаталната Диляна, друга от трите жертви днес и бивша приятелка на Димитър.

През юли, тази година сдружението внася искане да получи безвъзмездно 50 декара имот с цел “управление, поддръжка и облагородяване на парк”.

Сдружението “Еко парк Галата” е регистрирано на 8 юли и веднага е внесло искането си в общинския съвет. Тогава жители на квартал “Галата” изразиха недоволството си с протест пред сградата на община Варна и обясниха, че дори не са били уведомени за тези намерения.

Самият Димитър Големанов обяснява, че идеята за еко парка е от две години и смята да я финансира по европроекти.

Бившият военен имот е високо над брега, с отлична панорама и е наистина апетитен. Според отразеното в Кадастъра става дума за урегулиран поземлен имот във вилните зони “Черноморец” и “Прибой”.

Той е предвиден за застрояване и съмненията са, че Генадий Атанасов и Димитър Големанов, чрез въпросното сдружение „тихо“ са искали да сложат ръка на апетитния имот, разкриващ невероятна гледка към морето.

Медийна група ПРОВАТОН припомня, че още на 10-ти юли замислената измама от Генадий Атанасов и Димитър Големанов бе разкрита от нас. На 11-ти юли в нашите медии ПРОВАТОН и СИЛНА ВАРНА публикувахме обширно наше разследване за предстоящата мащабна и нагла измама. На 12-ти юли (неделя) на извънредно заседание групата общински съветници на ГЕРБ взе решение ДА НЕ ПОДКРЕПЯ ТАЗИ ДОКЛАДНА и излезе с решение в медиите (виж линка под статията).

Димитър Големанов освен с Генадий Атанасов е свързан и с небезизвестния от варненският ъндърграунд Румен Широков, излежал няколко присъди за разпространение на наркотици, който все още е дясната ръка на Генадий.

Димитър Големанов е имал и бизнес с руснаци. Това сочи справка в Търговския регистър. В две от фирмите му – “Газ аналит” и ” Г.О. Пигмейстър” ЕООД, негови съдружници са руските граждани Николай Кухарчик и Никита Георгиев.

Димитър Големанов е известен във Варна, пише Блиц. Сочен е като съсобственик на известното заведение на плажа – “Контакт”. Развивал е бизнес и с доставки на газ.

Близки на Диляна и Димитър твърдят, че след раздялата той станал нападателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал.

От нейни публикации става ясно, че Диляна се е интересувала от темата за жените – жертви на насилие и очевидно самата тя е била подложена на такова.

Според запознати Димитър Големанов не веднъж е принуждавал хубавата Диляна да се включва в секс оргии, които е записвал на видео, а някой филми даже е пускал в известни порно сайтове срещу таксуване.

Говори се, че в порно бизнеса на Големанов участие е имал и Генадий Атанасов, за който във Варна се знае, че е „особен любител“ на момичетата от конкурсите за красота и често може да бъде засечен в най-елитните нощни клубове на Варна в компанията на „миски“.

Също така имената на Големанов и на Генадий Атанасов от много време са свързвани с разпространението наркотици, особенно заради близостта им с Румен Широков, но никога е нямало реализирани акции срещу тях двамата, а само срещу Широков.

Говори се, че точно затова, че “всички акции винаги спират до Широков, който никога не го издава”, Генадий Атанасов само с него не се разделя и от цялата листа на „СВОБОДА“ покарй него остана само „вечния“ Румен Широков, Велин Стоянов и Теодора Иванова от Аспарухово. Всички други с време избягаха далече!!

Градските легенди стигат чак до там, че висшестоящи управници от Варна имат видео запис от охранителна камера на общински паркинг, на който ясно се виждало как скандалният съветник уптребява “бело”. Народна мъдрост казва: където има пушек, почти винаги има и огън!

*****************************************************************

От прокуратурата обявиха, че в момента се извършват разпити на свидетели и близки до трите жертви.

По непотвърдена информация в апартамента на Димитър е имало още едно момиче, което е успяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.

Припомняме, около 10.15 часа вчера в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. “Македония” във Варна е станала стрелба, завършила с жертви. Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа – на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.

По все още непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали доскоро бурна и страстна връзка, но те се разделили, а скоро след това тя започнала връзка с шведа.

В апартамента на Димитър, обаче, полицаите откриват и цял боен арсенал, заради което работят и по друга версия, освен по тази за любовен триъгълник, завършил със смърт, а по – точно двойно убийство и самоубийство.

Очаквайте подробности и още разкрития…

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *