Партньор на Проватон
 Последна версия за касапницата във Варна: Двойно убийство и самоубийство

Последна версия за касапницата във Варна: Двойно убийство и самоубийство

Сподели в

Според наши източници 40-сет годишният българин е от Варна и се казва Димитър Големанов.

Двойно убийство и последвало самоубийство е водещата версия, по която работят полицаите за трите трупа във Варна.

Една от жертвите е чужденец – мъж с кипърски произход. Смята се, че убийството е извършено от едно от двете момчета, а мотивът е любовен триъгълник.

Оръжието на убийството е картечен пистолет. Засега от МВР не съобщават модела му, но най-популярното оръжие от този тип са чешките CZ Scorpion.

Тежкото тройно убийство във Варна вероятно е заради любовен триъгълник. По непотвърдена информация в жилището, в което е извършено престъплението, под наем живеел скандинавец с приятелката си.

Припомняме ви, че в апартамент на централната варненска улица “Македония” 105 днес бяха открити простреляни телата на две момчета и едно момиче.

“Самоличността на трите трупа е установена. Това са Д.Г. на 40 години, български гражданин, на българка на 23 години с инициали Д.Т и на шведски поданик на 41 години с инициали Н.Л.

Продължава извършването на следствените действия. Иззети са огнестрелни оръжия, бойни и газови, преправени за бойни. В жилището е намерен автомат, два газови пистолета, преправени за бойни и един боен пистолет, със заличени номера. Открити са също множество боеприпаси. Назначени са  съдебно-медицинска експертиза за аутопсията, балистична експертиза на намереното оръжие и боеприпасите, назначена е физико-химична експертиза. Разпитват се свидетели. Това мога да кажа до момента по отношение на досъдебното производство”, каза прокурор Конов.

“Убитият варненец е имал криминална регистрация за хулигански прояви. Апартаментът на кървавото убийство е бил нает под наем. На този етап не можем да коментираме дали има избягал човек от апартамента, нито дали тримата убити имат някаква връзка помежду си”, допълни комисар Даниел Пашов.

Според наши източници 40-сет годишният българин е от Варна и се казва Димитър Големанов. Версията по която работят в момента службите, но все още не е потвърдена е, че Големанов е застрелял приятелката си и чуждестранния гражданин и после се е самоубил.

Очаквайте подробности…

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *