Партньор на Проватон
 Връчиха приз „Доброволец на годината 2020“ във Варна

Връчиха приз „Доброволец на годината 2020“ във Варна

Сподели в

За цялостен принос в превенцията на рисковото поведение“ беше наградена Даниела Горчовска от МГ „Д-р Петър Берон“

По повод Международния ден на доброволеца дирекция „Превенции“ към община Варна отличи най-активните млади хора от училищните превантивни клубове. Близо 50 души взеха участие в събитието, което се проведе онлайн.

По време на първата част на срещата официално бяха приети новите членове на Градския превантивен клуб и бяха обявени критериите за кандидатстване през следващата година.

Във втората част бяха отличени най-изявените доброволци, разпределени в 11 категории: „Дебют на годината“, най-активен доброволец в направления „Превенция на употребата на психоактивни вещества“, “Превенция на трафика на хора“, “ХИВ/СПИН“, „Изследовател на годината“, „Цялостна визия за кампания“, „Най-добър проект за кампания“, „Превантивна иновация“, „Екип на годината“ и „Най-активен доброволец за 2019-2020“.

За цялостен принос в превенцията на рисковото поведение в категория „Доброволец на годината 2020“ беше наградена Даниела Горчовска, доброволец от МГ „Д-р Петър Берон“. Училищните превантивни клубове са постоянна, организирана доброволческа общност за реализиране на дейности по превенция на рисковото поведение.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *