Партньор на Проватон
 Варна е готова за зимата

Варна е готова за зимата

Сподели в

Четири фирми са ангажирани с поддържането на улиците във Варна при зимни условия. За район „Аспарухово“, както и за кметствата Константиново и Звездица, отговаря ДЗЗД „ЗМБГ-Зебра“; за район „Младост“ и кметство Каменар – „Инжстройинженеринг“ ЕООД; за район Приморски – „Хидрострой“ АД; за район Одесос – „Инфра Експерт“ АД; за район „Владислав Варненчик“ и кметствата Тополи и Казашко зимното поддържане ще се изпълнява от „Инжстройинженеринг“ ЕООД.

Контролът на работата на фирмите ще се осъществява от комисии за конкретните райони, в състава на които са включени представители на общинската и на районните администрации.

Съгласно сключените договори изпълнителите са длъжни да осигурят необходимия персонал за изпълнение на дейностите, както и собствена или наета база за зимно поддържане, с условия за дежурства, диспечерски пункт, кантар до 50 тона с електронно устройство за документиране на измерването на материали за дейността. Фирмите са длъжни да поддържат в готовност и необходимата специализирана техника за поддръжка на уличната мрежа при зимни условия.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *