Партньор на Проватон
 Подкрепете Варна в гласуването за Годишните награди в туризма

Подкрепете Варна в гласуването за Годишните награди в туризма

Сподели в

Варна е номинирана в категорията „Туристическа община – Специална награда за 2020“ в петото издание на Годишните награди в туризма за 2020 г.

В нея морската столица ще се конкурира с Бургас, Ловеч, Сапарева баня, Сандански, Балчик, Дряново, Алфатар и Асеновград.

Историческият парк в село Неофит Рилски е с две номинации – за „Туристическа атракция/обект“ и „Иновация“. Ски пистата във Вълчи дол е номинирана в категорията „Специализиран туризъм“.

В категорията „Туристическа дестинация“, „Журналистически материал на тема туризъм в България в печатна медия“, „Журналистически материал на тема туризъм в България в онлайн медия“, „Журналистически материал на тема туризъм в България в телевизия“ Варна не присъства.

Материалът „43 идеи за разходки край Варна“ в tripswithrosie.com е сред номинираните в категорията „Журналистически материал на тема туризъм в България в интернет блог“.

В категорията „Изборът на българите“, която отличава най-посещаваните и най-обичани от българските туристи обекти, Варна присъства със следните места: Военноморски музей, Регионален исторически музей, Музей на мозайките, Скалните манастири край Провадия, Чудните скали край село Аспарухово, Раннохристиянската базилика в местност Джанавара и Источирческия парк в Неофит Рилски.

Тазгодишното издание на конкурса се провежда по нови правила, които са съобразени с всички промени в работата на отрасъла, наложени от разпространението на COVID-19.

Надпреварата ще се проведе в 11 категории, от които 4 професионални, 5 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Традиционно се запазва голямата награда, която е в категория „Изборът на българите“, и ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“.

Онлайн вот ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването започна и ще приключи на 7 декември.

Можете да подкрепите Варна в сайта: https://tourismawards.bg/

Наградените ще бъдат обявени на церемония в София на 11 декември.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *