Партньор на Проватон
 Признаци, че приятелят ви за секс е влюбен във вас

Признаци, че приятелят ви за секс е влюбен във вас

Сподели в

Въпреки че рядко се случва щастлива връзка да започне от просто секс, но не е невъзможно. Много щастливи двойки са били в тази първоначална ситуация да бъдат приятели само за секс, но да се появят чувства.

Понякога хората имат нужда просто от секс, а не от ангажираща връзка. Затова са и приятелите за секс. В много случаи обаче единият или двамата партньори развиват чувства към другия. Просто е – хората са същества, които се привързват, а сексът играе голяма роля за това. Той създава близост, интимност, която невинаги може да си остане само на плътско ниво.

Независимо дали искате или не, чувствата могат да се появят и вие нищо не можете да направите, за да ги спрете или контролирате. Понякога колкото и непринудени и само физически да се опитваме да бъдат нашите отношения, при единия от партньорите или така наречени приятели може да се появят чувства. Ето и по какво си личи.

Той започва да ви задава въпроси за романтичния ви живот

Когато приятелят ви за секс започне да се интересува от това дали се срещате с други, дали изпитвате чувства, какво е интимното ви минало, това определено е знак, че у него са се зародили чувства. Интересът му не е просто любопитство, а е подтикнат от желанието му да се доближи до вас, защото има нужда от това.

Забелязали сте да ви гледа особено

Погледът не лъже. Когато някой има чувства към вас, той не може да прикрие желанието си да ви гледа, когато вие не го гледате. По тези погледи си личи желанието на някого да бъде с вас.

Той се опитва да ви накара да правите нещо заедно

Приятелите за секс правят само това заедно – спят заедно. Другите занимания, характерни за двойките не са им присъщи и обикновено биват избягвани умишлено, защото това е целта на този вид приятелства – физическа облага, нищо повече. Когато се появят чувства обаче единият партньор започва да иска да правите неща заедно, които двойките правят – да ходите на кино, да пиете кафе или да вечеряте заедно.

Той ви кани да се запознаете с приятелите му

Това е съществена крачка, показваща желание за обвързване. Да ви запознае с приятелите си е знак, че той иска да ви въведе по-навътре в живота си.

Опитва се да ви се хареса

Ако сте забелязали, че приятелят ви с облаги е започнал да се старае да ви се хареса като личност, това е знак, че има чувства към вас. Опитва се да събуди същите чувства и у вас, за да го погледнете с други очи.

Когато му разкажете, че харесвате някого, той започва да проявява ревност

Най-явният и типичен признак, че приятелят ви за секс е влюбен във вас е, когато започне да проявява ревност към това, че заглеждате други мъже. Ако сте му споделили, че харесвате някого и имате симпатии, но му го казвате просто като на приятел, а той започне явно да се дразни от това, той има чувства към вас.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *