Партньор на Проватон
 Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга

Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга

Сподели в

Всеки мъж си представя каква иска да бъде жената, с която да създаде семейство. Не само дамите си представят бъдещите си съпрузи. Мъжете също имат своите критерии и когато се срещат с някоя жена, те съзнателно или не, преценяват качествата ѝ, за да са сигурни, че от нея ще излезе перфектната съпруга.

Жените са сложни същества. Невинаги е лесно да се разгадае тяхната природа. С течение на времето и с развитието на една връзка, мъжете търсят някои от следните качества у бъдещата си съпруга:

Без излишна драма

Мъжете мразят, когато жените правят истерии. Прекалените кралици на драмата, които правят от мухата слон всеки път, капризничат и мрънкат за всичко, определено не са предпочитана партия от мъжете. Повечето мъже предпочитат да си спестят главоболията, предизвикани от женските изблици на нервност.

Секси секс

Скучният секс може да убие всяка любов. Мъжете искат да открият съпруга, с която игрите в леглото никога да не им омръзват. Спомнете си това, когато следващия път някоя задръжка изскочи от подсъзнанието ви.

Романтика

Не само жените търсят романтика. Мъжете също си падат по това. Вниманието, от което се нуждаят, много лесно може да бъде „подарено“ чрез малки жестове, които винаги правят впечатление.

Истината

Никой не обича да бъде лъган. Мъжете очакват от бъдещите си съпруги да бъдат честни с тях. Казвайте истината, ако искате да бъдете оценени от мъж, който определено привлича вниманието ви и държите на него.

Тишина

Жените са по-приказливият пол. Понякога това може да дойде в повече на мъжете. Повечето мъже не обичат да разискват чувства и терзания, да обсъждат колегите или приятелите си. Ако прекалявате с тези свои навици, може и да отблъснете човека до себе си. Знайте кога да запазите мълчание.

Топла вечеря

Любовта наистина минава през стомаха. Важно за мъжете е бъдещата им съпруга да умее да ги посрещне с вкусна и топла вечеря. За тях това означава много. Семейното огнище и уютът, в който мъжът обича да се прибира вкъщи, се олицетворява с вечерята. Това съвсем не означава да бъдете готвачка и слугиня. Малките жестове на внимание са достатъчни.

Чувство за хумор

Смехът заедно е най-доброто лекарство. Той сближава, предразполага, буди възхищение. Всеки мъж би бил пленен от жена с добро чувство за хумор.

Някой, който го изслушва

Всеки иска да бъде изслушван и разбиран. Изконно човешко желание е да имаме човек до себе си, при когото да намерим разбиране и обич. Когато умеете да изслушвате партньора си и да бъдете негова опора, това винаги накланя везните във ваша полза, когато става въпрос за дългосрочни взаимоотношения.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *