Партньор на Проватон
 Подари настроение! Две хитови комедии предстоят във ФКЦ

Подари настроение! Две хитови комедии предстоят във ФКЦ

Сподели в
Две от най-гледаните театрални комедии предстои да се изиграят на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център във Варна

Билети могат да бъдат закупети от билетните каси на ФКЦ и Българан. Местата са ограничени до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

От театър “Българан” съобщават, че вече са в продажба лимитиран брой празничени билети с избрана стойност, които  могат  да бъдат закупени в периода от 23.11 до 30.11. Всеки билет ще важи за събитие по избор от програмата през януари 2021 или за събитие по избор от Театрално лято – Варна 2021 г. в Летен театър. Всеки притежател на празничен билет ще може сам да си избере събитието и да завери своите места.

Под звездите ще се играят хитови мегаспектакли като “Направихте ме на луд” с цяла плеяда любими актьори, “Грамофонът” с Виктор Калев и още две страхотни премиерни комедии, които за сега ще запазим в тайна. Несъмнено топ събитието в Летен театър през 2021 г. ще бъде супершоуто “Смехът е разрешен” с участието на Златните момичета на България от ансамбъла по художествена гимнастика, любимите актьори – Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и още специални гости.

ЕТО КАКВО ПРЕДСТОИ

на 30 ноември от 19.00 часа, “ТЯ, ТОЙ И ОЩЕ ДВАМА-ТРИМА” – комедия от Ж.Пожгай
Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: Аня Пенчева, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Ненчо Илчев, Тихомир Благоев
Комедията „Тя, Той и още двама трима…” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е.

Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща.

Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

на 3 декември от 20.00 часа, “НАПРАВИХТЕ МЕ НА ЛУД!” – Хумор, музика, песни…
Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: БОРО ПЪРВИ – Специален гост на шоуто
Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Тихомир Благоев, Рада Кайрякове, Павел Иванов

За да се избегнат безредици и неприятности, умоляват се всички посетители да не сядат на други места, освен на ония, за които са си купили билети!
В “Ко’Мик театрална терапия” ще видите миниатюри от “Сляпата любов”, “Той пропя”, “Половин жена”, “Тя пропя”, “Фокусите на фокусника”, “Тя му дойде”, “Война и мир”, “Стар струг за млада гайка”.
Този спектакъл би могъл да се казва: “Който оцелее нека разкаже”, също така “Те толкова си могат”, както и “Играещи в просото”, а защо не “Те не могат да ни спрат”, а също така “И повече и пак, смях под похлупак”, и “50 нюанса на открито”.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *