Партньор на Проватон
 Хороскоп за 22 ноември: Водолеи – починете у дома, Риби – използвайте енергията си

Хороскоп за 22 ноември: Водолеи – починете у дома, Риби – използвайте енергията си

Сподели в

Овен

Искрените чувства на състрадание могат да ви накарат да търсите възможности да помогнете на другите днес. Ще бъдете много съсредоточени върху целите, които сте си поставили за деня.

Състраданието, което ще изпитвате и добротата, която е сгушена в душата ви, ще ви позволят да се докоснете до живота на другите по положителен начин, само когато предложите цялата си искреност.

Телец

Практичността ще бъде силно властваща в това да ви предостави инструментите да си върнете контрола над собствената ви съдба. Ще успеете да намерите нова светлина в живота си, която да ви напъти към нови хоризонти.

Когато подходите към тънкостите на живота с внимание към това, да сте подготвени за всякакви непредвидени ситуации, вие вече няма сте обект на капризите на другите, или на непредвидените машинации на съдбата.

Близнаци

Днес ще се почувствате много смели и убедителни, независимо дали се справяте с предизвикателните проблеми на външния свят или се занимавате с проблеми, затрудняващи душата ви.

Предвидените рискове, с които смело ще се сблъсквате днес, ще ви позволят да постигнете бърз напредък в текущия си стремеж за изпълнение на целите ви. Ще имате много ангажиращи и полезни срещи, които най-вероятно ще приповдигнат настроението ви.

Рак

Каквото и да се случи, трябва да запазите нужното спокойствие. Ще преосмислите грешките си, с които ще направите опит да си извлечете поука, а не предвещание на бъдещ провал.

Ще се справите с последствията, без да губите надеждата. Доверието ви ще бъде непоклатимо и решимостта ви да успеете през този ден ще бъде факт, когато повярвате в себе си.

Лъв

Денят ще бъде доста взискателен. Може би, ще пожелаете да сте на разположение и отворени за всеки зов. Ала грижата ни за другите понякога може да отмени грижата ни за собствените нужди.

Вероятно, по тази причина ще ви посети моментът, в който да се уедините в сигурното за вас пространство, за да си набавите енергия. Когато направите това за себе си, всъщност ще имате възможността да помогнете и на останалите.

Дева

Успехът често поражда успех по простата причина, че всеки път, когато постигнете една цел, вие получавате увереността, необходима за преследването на следващата. Не се задълбочавайте прекалено много и не търсете логика във всяко едно случило се нещо.

Живейте днешният ден така, сякаш сте в друг паралелен свят, за да съхраните спокойствието си. Дори едно малко постижение може да ви накара да се почувствате по-ентусиазирани от избрания път и да ви даде смелост да се стремите към повече постижения.

Везни

Вярата във вас самите е най-важната стъпка, която можете да направите за разширяване на вашия свят. Чувството за дръзновение и смелост може да проникне в душата ви днес и да ви даде огромно усещане за самоувереност.

Когато приемете себе си такива, каквито сте и можете да пренебрегнете отрезвяващия глас на вътрешният ви критик, никоя цел няма да бъде недостъпна. Настроението ви ще бъде много добро.

Скорпион

Планетите ви съветват да се приспособите към хората и възникналите ситуации днес. Навярно, ще се почувствате завършени и доволни от себе си от усилията вложени за вашето самоусъвършенстване.

Ако се уверите, че поддържате своите интелектуални, емоционални и духовни стремежи в себе си, докато преследвате амбициите си днес, най-вероятно ще откриете, че можете да извлечете още по-голямо удовлетворение от вашите успехи.

Стрелец

Вашата магнетична личност може да направи нещо повече от едно просто осветяване на стаята, в която сте днес. Ще успеете да повлияете положително на хората, които населяват вашата среда.

Днес, може да използвате вашият магнетизъм като средство да споделите начина си на гледане на света с  най-различни заинтересовани хора.

Козирог

Може да се окажете заобиколени от почитатели и дразнители днес, независимо дали ще реагирате положително на това внимание или ще предпочетете да поддържате аурата на анонимност.

Фактът, че другите са по – внимателни от обичайното към това, което имате да кажете, може да ви вдъхнови да споделите своите мисли и чувства доста по-лесно.

Водолей

Домът ви може да ви осигури необходимото спокойствие и да ви предостави  убежище от проблемите на външният свят, така че умът ви да може да се възстанови от множеството информация, която поглъщате всеки ден.

Настроението ви ще бъде във високи стойности и ще имате възможност да прекарате денят прекрасно. Изберете да прекарате времето си в почивка у дома днес и ще откриете прекрасен антидот към натовареният ви живот.

Риби

Вашата жизненост ще е във ваша полза днес и ще допринесе за повишаване на мотивацията ви, която несъмнено ви движи напред. Ще използвате енергията си в правилната насока и не е нужно да се притеснявате за каквото и да е било.

Днес, ще се докажете в широк спектър от ситуации, когато видите, че постигате целите си. Динамичното ви настроение ще ви води към успеха.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *