Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 23 – 29 ноември

Любовен хороскоп за 23 – 29 ноември

Сподели в

Промени ни очакват в любовта през тази седмица, провокирани от Венера и Уран. Нептун ще ни помага да изразим своите желания пред партньора. Меркурий и Юпитер ще помагат отношенията да се развиват. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни ще обсъждат финансови въпроси, а хубавото е, че ще постигнат съгласие относно това как да разпределят средствата си. Бъдете внимателни, възможно е някой от вас да загуби източник на доходи. Ако сте единни, ще се справите със ситуацията. Седмицата е подходяща за романтика, интимни моменти. Отдайте им се!

Телец

Комуникацията между вас и любимия човек ще върви гладко. Позициите на Венера и Уран ще ви направят още по-привлекателни за него. Очаква ви седмица на луда любов! Необвързаните представители на зодията няма да скучаят. Очакват ги флиртове, нови запознанства.

Близнаци

Близнаците също ще имат хубава любовна седмица. Може да разнообразите емоциите в спалнята, свободното време с половинката ви. Не е изключено някой от вас да има здравословни неразположения и да очаква подкрепата на другия. И с това ще се справите. Необвързаните може да задълбочат отношенията си с човек към когото изпитват емоции.

Рак

Възходи и падения – такава ще бъде любовната седмица за Раците. Хубавото е, че поне този път няма да действате под влиянието на емоциите, а ще премислите добре случващото се. Реакциите ви ще бъдат премерени и така и трябва да бъде. Необвързаните може да имат забавление за една нощ или пък да поставят началото на нова връзка.

Лъв

Може да направите радикална промяна в живота си тази седмица, в името на любовта. Възможно е да поемете по изцяло нов път в кариерата или да се преместите, за да спасите съществуваща връзка или да освободите място в живота си за нови любовни възможности. Ако досега сте имали усещането, че събитията са в застой, сега ще има промяна, която може да е положителна или разочароваща първоначално. Хубавото тепърва предстои за вас!

Дева

Възможно е да проведете неочакван разговор с любимия човек, да вземете решение за любовния ви живот, което да доведе до голяма промяна. Не премълчавайте това, което не ви допада. Споделяйте и търсете общо решение, за да ви остане време за романтика. Необвързаните Деви няма да скучаят. Предстоят им интересни срещи, флиртове, опознаване с някого, към когото изпитват емоции.

Везни

Венера и Уран ще направят остра опозиция, сигнализирайки, че на хоризонта се задава промяна. Ако сте необвързани, тогава е възможно да срещнете личност, с която да си паснете. Обвързаните Везни ще направят значителна промяна в начина, по който управляват финансите с партньора си. Не е задължително да е отрицателна, а може да е освобождаваща, градивна по някакъв начин.

Скорпион

Вълнуващ с нещо, което не сте очаквали! Такъв ще бъде любовният ви живот през тази седмица, Скорпиони. Венера и Нептун ще допринесат за това. За обвързаните това може да означава промяна в поведението на половинката, която да ви подейства още по-привличащо или пък да се дистанцирате. Нептун ще съдейства на необвързаните, доказвайки им, че мечтите се сбъдват.

Стрелец

Тези от вас, които са се колебаели за определена личност дали да задълбочат отношенията си тази седмица може да го направят. Може да се нуждаете от съдействието на този човек и това да ви накара да размислите по отношение на него. Обвързаните може да се почувстват претоварени с отговорности. До конфликти няма да се стигне, ако споделите на партньора си че имате нужда и той да влага усилия във връзката. Премълчаването само ще нажежи обстановката.

Козирог

Венера, планетата на любовта, ще се противопостави на непостоянния Уран, който сега е във вашия сектор на романтиката. Възможно е да започнете да обръщате повече внимание на човек, за когото сте смятали, че не е вашият тип или пък да си дадете почивка от всякакви срещи и любовни емоции. Ако вече имате половинка до себе си, наблегнете на романтиката и сближаването помежду ви.

Водолей

Въпроси свързани с роднини може да ви отдалечат по някакъв начин от любимия ви човек. Хубаво е да сте отзивчиви, но не пренебрегвайте собствения си живот. Възможно е нови перспективи в работен план да отнемат голяма част от вниманието ви и да не ви остава време за романтика. Опитайте се да балансирате.

Риби

Обрат за тези от вас, които са си мислели, че някой специален не отвръща на емоциите им. Тази личност определено споделя с вас любовната химия, а случаен разговор ще бъде доста показателен за това. Опитайте се да задълбочите нещата помежду ви, без да сте агресивни и твърде настоятелни. Обвързаните Риби ще се радват на хубави мигове с любимия човек.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *