Партньор на Проватон
 Цветанов се подготви за САЩ, но няма да го огрее! Отвори шампанското от няма и къде! Джо Байдън не е „неговият“ президент

hdrpl

Цветанов се подготви за САЩ, но няма да го огрее! Отвори шампанското от няма и къде! Джо Байдън не е „неговият“ президент

Сподели в

Цветан Цветанов от месеци говори на своите, че готви визита в САЩ преди изборите през март, че американците го подкрепят и т.н.

Влизането на партията на Цветанов в парламента обаче въобще не е гарантирано след победата на Байдън – има и други “скрити” американски проекти – като “Има такъв народ” на Слави Трифонов, който обира протестния вот, и ВМРО на Каракачанов, който от сега заяви, че в следващиата година България ще закупи още самолети Ф16.

БСП не остава по-назад. Корнелия Нинова също се опитва да вземе завоя “Байдън” и да се изтегли от тръмпистката позиция с изявлението за Северна Македония и преговорите й за влизане в ЕС.

За голяма изненада на Цветанов, Бойко Борисов още преди няколко месеца си е постлал по американската писта, и е все още единственият премиер от Източна Европа, приеман в централата на ЦРУ, която винаги е на власт, независимо кой им е президент. Кристалина Георгиева отдавна презентира Борисов на Байдън.

Жокерът на Борисов е американският посланик Херо Мустафа, която е била съветник в администрацията на вицепрезидента Джо Байдън по въпросите на Близкия изток.

Докато Цветанов заблуждава своите, че е човек на Байдън, Борисов отдавна работи с „човека на Байдън в България“ Херо Мустафа, която му осигури пълен мандат след срещата в пика на протестите.   

Победата на Джо Байдън пренарежда политико-корпоративната схема и прави и без това най-силния досега американски посланик ключова фигура, тя беше “протеже” на държавния секретар Майк Помпео, сега ще е на президента.

Ключова фигура за предстоящите избори отново ще бъде Борисов!

Както само той си умее ще се дистанцира тактично от “тръмпистите” и ще се възползва от срещата с Меркел в София, която като враг на Тръмп, първа поздрави Байдън.

За всички е ясно, че Цветанов е слаб, с комплекси за власт и няма шанс да влезе в Парламента. Дори и той самия го знае, но вече няма полезен ход!

Прекалено много негативизъм е натрупал от времето на вътрешен министър и сега при срещите си с хората го осъзнава. Минавайки през хилядите разрушени съдби на хора и фирми, минавайки през шестте апартамента и наглото обяснение което даде за тях, арогантното държание, което безцеремонно демонстрираше, докато имаше власт дадена му от ГЕРБ, минавайки през скандала със супер луксозния апартамент с асансьор в хола, изричайки наглото и самонадеяно мен няма кой да ме накаже“ и завършвайки с фалша в гласа му пред изкуствено напълнените зали, си създаде образа на „злодея от филмите“. 

И ако харизмата на Борисов все още не гасне и той отново вдига рейтинг след всички постановки и провокации, които му подготвиха и изиграха през последните месеци (в това число и бившият му заместник), то Цветанов колкото повече се показва и плюе по ГЕРБ и Борисов трупа все повече неприязън към себе си.

Явно не осъзнава, че ако не е корпоративният вот, който подготвя – никой няма да излезе да гласува за него, защото просто е такъв – човек, който естествено отблъсква хората.

Човек не е виновен, че е такъв какъвто е – той просто е такъв!

ПРОВАТОН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *