Партньор на Проватон
 Хороскоп за 17 ноември: Овни – не бъдете осъдителни, Телци – бъдете готови за предизвикателства

Хороскоп за 17 ноември: Овни – не бъдете осъдителни, Телци – бъдете готови за предизвикателства

Сподели в

Овен

Ще бъде добре, ако поднасяте приятна изненада от време на време на половинката си, запазвайки пламъка на страстта. Ако сте несемейни, може да имате много приятна среща тази вечер. Прекарайте една безгрижна вечер.

Днес е необходимо да поддържате умът си свеж на работното място. Вероятно, някой от колегите ви „мъти водата“. Въпреки това, не бъдете осъдителни и ще се справите с всички възникнали проблеми.

През този ден ще трябва да контролирате желанията си да отидете на пазаруване без да пресметнете разходите си. От съществено значение е да направите известно финансово планиране, за да запазите всичките си разходи в рамките на бюджета си.

Телец

Днес, вероятно ще имате проблем със стеснителността и това може да се окаже съдбоносно за една романтична среща. Опитайте се да не съсипете всичко, защото потенциалният ви бъдещ партньор наистина би могъл да бъде точният човек за вас.

През този ден ще изпитате някои нови усещания, които ще ви наелектризират и ще бъдете готови за нови предизвикателства в работата си. Работната атмосфера ще бъде вълнуваща може би, но преди всичко се пазете от завистливите колеги.

Няма място за тревоги относно финансите, парите ще бъдат в ритъм. Дори ще имате възможността да направите някои желани покупки. И все пак, харчете разумно!

Близнаци

Най-вероятно ще изберете някого, когото познавате добре от дълго време. За самотните, шансовете за започване на нова връзка ще се появят към краят на този ден.

На работното място нещата изглеждат кристални за предстоящия ден. Очертават се някои ясноти в процеса на вземането на решения.

Денят е изключително благоприятен за преговори, подписване на договори и сделки. Ако работите на база комисионни, това ще бъде един от най-добрите ви дни за получаване на много добра комисионна.

Рак

Този ден ще бъде празник на любовта за някои от вас. Това означава, че ще изпитате много топли чувства, особено към някой, с когото имате романтична връзка или се интересувате романтично. Някои щастливци да очакват брачни предложения.

През този ден ще се наложи да се адаптирате бързо към новите технологии и офис техниката на работното си място, както и да спазвате новите указания на фирмата.

Тези, които са в търговията ще се принудят да свалят драстично цените, само и само да удържат на конкуренцията. Ако това ви се случи не винете този ден, приемете този факт с настроение.

Лъв

Този ден ще ви напомни да проверите, дали имате съвместимост с половинката си. Това може да се окаже трудно за вярване, но ако вие и вашият партньор приключите с раздяла, това ще бъде най-лошото ви решение.

Търсенето на опорни точки с останалите колеги ще бъде основен приоритет за вас през този ден. Така ще избегнете по-лесно конфликтните ситуации.

Вашият ежедневен бюджет се нуждае от определени промени, ако искате да намалите своите разходи. Възможностите да спечелите пари, без да вложите труд са почти нулеви, така че не разчитайте на късмета си днес.

Дева

Ако преоткриете партньора си като зашеметяващо привлекателен, не се притеснявайте да го признаете. Споделете възхищението си, това определено ще укрепи основите на личните ви взаимоотношения. Избягвайте приятелите които се оплакват.

Вероятно, ще бъдете склони към безпокойство за първият работен ден от седмицата. Ще се наложи да се концентрирате върху една цел, докато не я постигнете.  Работете с повече решителност и страст, останалото ще дойде от само себе си.

Балансът ще се движи в нормите, а повечето вече направени инвестиции ще ви предоставят много добри приходи. Вероятно, имате ясна визия за нещата, а това определено ще ви предостави необходимият баланс.

Везни

Качеството на невинността ще бъде най-силната ви характеристика през този ден. Това може да доведе и до лоши ситуации, ако решите да се хвърлите непредпазливо към бушуващите ветрове.

Вашите работни инициативи ще бъдат успешни днес. Отърсете се от всякакви слухове и клюки през този ден. В противен случай, ще бъдете въвлечени в ужасен кръговрат.

Във финансов план, ситуациите могат да се окажат доста стресиращи през този ден. Трябва да сте готови, за да посрещнете всяка една евентуална загуба. Приемете всичко като даденост и без излишни драми.

Скорпион

Бъдете разумни и не използвайте клиширани фрази, това може да отегчи любимият човек. Ако се наложи покажете себе си отвъд границите на възможностите си, това определено ще направи впечатление.

Опитайте се да доловите работната атмосфера днес, ако витае напрежение, не се опитвайте да я прокарате, измислете си нещо за извинение и отложете този ангажимент за утре.

Като цяло благоприятен ден във финансово отношение. Въпреки това, звездите ви препоръчват да внимавате за разходите си, защото винаги трябва да имате резерв от парични средства.

Стрелец

Преди да поставите основите на продължителността на връзката ви, помислете дали сте положили качество над количеството – Може да целувате веднъж, но истински.

За тези, които за безработни, да очакват предложение за работа. Полученото предложение може да изглежда първоначално нерентабилно, но в бъдеще ще ви отвори добри перспективи.

С настоящото звездно подравняване най-вероятно ще ви бъде лесно да се справите с финансовите въпроси. Въпреки това, бъдете предпазливи от евентуално изтичане на информация. Каквото и да се случи, победителите никога не ги съдят.

Козирог

Самотните да имат предвид, че едно обвързване не е лесна работа, изисква прекалена отговорност и време. Затова трябва да бъдете много внимателни, какво обещавате за една бъдеща връзка.

Вероятно, днес неочакваните събития биха могли да създадат забавяне във вашия работен график. Този факт неизбежно ще ви постави в криза. Насрочете за утре това, което не можете да направите днес.

Вероятно, днес няма да се справяте добре с вашите финанси, затова бъдете внимателни или ще понесете сериозни загуби. Някои хора ще се опитат да ви подведат.

Водолей

Онези от вас, които си мислят, че не изневеряват физически, вероятно ще бъдат обладани от присъствието на друг човек в мислите ви. Това е опасна заигравка, която би могла да доведе до пропукване или финал на връзката ви.

Някои от вас ще ангажират мислите си с нова работата, повишаване на квалификацията или второ работно място за допълнителни доходи. Мислете разумно, да не стане така, да изгубите питомното и да гоните дивото.

Денят е много благоприятен, ако сте решили да направите разпродажба на някоя ваша собственост, дрехи, стари мебели и прочие такива. Вероятността да получите добра цена за тях е голяма. Това ще ви даде възможност да реализирате добри финансови печалби.

Риби

Наличието на обич ще бъде сложно, тъй като мислите на потенциалния ви партньор ще са на друго място. Ще се наложи да проявите търпение, което всъщност е добродетел.

Денят може да се окаже твърде натоварен за вас. В началото на работния ден  може да се чувствате потиснати без стимул за работа, но с течение на часовете – работата ви ще потръгне. Не се плашете, ако се почувствате претоварени и не можете да се справите с всичко, няма нужда да изпадате в паника.

Това, че имате повече пари в наличност, не означава че трябва да ги похарчите в един или друг мол. Разбира се, че можете да набележите своите покупки, но мислете разумно и преценете предимствата и недостатъците, преди да вземете прибързано решение.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор и астрологичен наблюдател Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *