Партньор на Проватон
 Аня Пенчева разказва за любовта в комедията “Тя, той и още двама-трима”

Аня Пенчева разказва за любовта в комедията “Тя, той и още двама-трима”

Сподели в
Комедията от Жолт Пожгай – “Тя, Той и още двама-трима” ще гостува на бис във Варна на 30 ноември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. 

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и при максимална заетост на местата до 30% от капацитета на залата. Билетите са в продажба на касите на ФКЦ. Билети на Топ цени от 15.00, 18.00, 20.00 лв. са в продажба на касата на театър “Българан”.

Пиесата е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. Жената пък е не коя друга, а българската театрална звезда Аня Пенчева. Нейни партньори на сцената ще бъдат петима любимци на публиката – Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев. Режисьор е Богдан Петканин.

“Тя, Той и още двама-трима” представлява сбор от пет театрални миниатюри.  Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща.

Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *