Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 16 – 22 ноември

Любовен хороскоп за 16 – 22 ноември

Сподели в

През тази седмица може да не получаваме това, което ни се иска в любовта. Или поне не веднага, което може да ни разочарова. Възможно е да сме по-песимистични по отношение на настоящата си романтична ситуация. Венера влиза в знака на Скорпион и любовта ще се превърне в интензивно изживяване. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В началото на седмицата тези от вас, които изпитват трепети към определена личност, може да почувстват, че никога няма да имат романтична връзка с този човек. Съобразете се със ситуацията, в която се намирате. Не унивайте, но и не пришпорвайте събитията. Тези от вас, които вече си имат любим човек, ще наблегнат на комуникацията и романтичните мигове.

Телец

През по-голямата част от седмицата Телците може да се чувстват изключително мрачни, относно перспективите си в любовта. Сякаш вие сте тези, които полагате повече усилия, а не ви достига взаимност с човек, към когото изпитвате силни емоции. Ако определени взаимоотношения не вървят е време да се замислите дали има смисъл да продължавате да се борите за тях. В края на седмицата Венера ще се намеси и ще помогне за постигането на повече хармония и интензивна дълбочина на връзката между вас и друг човек или партньора ви, ако имате сериозна връзка.

Близнаци

Близнаците няма да бъдат удовлетворени от любовта тази седмица. Ако изпитвате емоции към някого, може да се почувствате отхвърлени. Тази личност най-вероятно търси повърхностни взаимоотношения и това ще ви накара да осъзнаете, че не е подходяща за вас. Или пък ако се срещате с някого, вероятно любовните емоции са започнали да не ви носят приятни и изживявания и двамата да решите, че е време да прекратите взаимоотношенията.

Рак

Любимият човек може да бъде раздразнителен, да мрънка. На вас ще ви се иска да прекарате повече време в покупки, забавления, но той или тя ще ви напомни, че моментът не е особено подходящ за харчене на пари. Това естествено ще ви разочарова. Не си нарушавайте хармонията. Ако има покупки, които не са ви от първа необходимост – отложете ги. Организирайте си нещо хубаво и романтично, дори у дома.

Лъв

Когато Лъвовете дарят своята любов, те го правят от сърце. За съжаление е възможно да се чувствате малко използвани по отношение на вашите усилия към партньора или човек, с който смятате, че имате любовни перспективи. Ако ви липсва съпричастност, грижа, внимание, няма да се чувствате щастливи. Не забравяйте, че подходящият романтичен партньор не би ви приел за даденост. Тези от вас, при които няма подобни драми, ще се радват на хубави мигове с партньора си.

Дева

Ако сте обсипвали някого с внимание, малки жестове, без той да ви е отвърнал с любов, разочарованието ще е налице. Не премълчавайте това, което ви се иска да кажете. За щастие след събота комуникацията между вас и обекта на вашите желания ще се подобри. Ако вече имате сериозна връзка, не бъдете твърде критични към половинката си. Може би е време да си осигурите малко повече романтика, моменти, които да задълбочат взаимоотношенията ви.

Везни

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого и сте го запознали със семейството си, изглежда, че някой от вашите близки не одобрява избраника ви. Звездите ви съветват да не се поддавате на влияния и да държите любовния си живот на разстояние. Везните, които имат сериозна любовна връзка, ще се радват на хармония с половинката. Ще имате желание да разговаряте, да планирате бъдещето заедно и това ще ви носи приятни емоции.

Скорпион

Може да се почувствате така, сякаш всичко е безнадеждно, що се отнася до любовта. За някои от вас, разочарованието може да се дължи на несподелена любов или кризисна романтична ситуация, която не вярвате, че можете да преодолеете. Ако има срив в любовната връзка, опитайте се да разберете, че това се е случило, защото основата между вас и другия човек не е била здрава. Но ако вашият любовен живот е стабилен, тогава това може да е само тест. Венера ще се премести във вашия знак и независимо дали сте самотни или обвързани, любовта определено е във въздуха, Скорпиони!

Стрелец

За Стрелците е добре да не се доверяват на приятели, когато се касае за техния любовен живот. Дори и да са добронамерени, те ще бъдат фокусирани повече върху негативните страни, а Стрелците не обичат тъмните страни и песимизма. Обвързаните ще си осигурят хубави моменти с любимия човек, което ще ги зареди с много положителни емоции.

Козирог

Работата ще изисква повече от вашето внимание и сякаш няма да ви остава толкова време за романтика. Но до края на седмицата нещата ще се променят. Венера се премества във вашия 11-и дом на социалните контакти. Възможно е ваши приятели да ви запознаят с интересна личност. Ако вече си имате половинка, време е да наваксате с романтиката и интимността, която не е само в спалнята.

Водолей

Водолеите може да стигнат до някои спорове с любимия човек, поради различия в някои ценности, вярвания. Ако връзката ви не е стабилна, може да се замислите дали има смисъл да продължавате заедно. Тези от вас, които са в дългогодишни взаимоотношения, ще имат повече желание да разнообразят връзката. Това е чудесно, защото Венера ще ви помага.

Риби

Необвързаните Риби ги очаква вълнуваща среща, приятни емоции и романтика. На тези от вас, които са във връзка, може да се наложи да обсъждат с партньора си финансови въпроси, трудности. Това определено ще остави на заден план романтиката. Опитайте се да работите като екип в разрешаването на проблемите.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *