Партньор на Проватон
 Бизнес-лоби на бившия лидер на ГЕРБ-Варна Павел Димитров спира партията на Цветан Цветанов за мандат във Варна?!

Бизнес-лоби на бившия лидер на ГЕРБ-Варна Павел Димитров спира партията на Цветан Цветанов за мандат във Варна?!

Сподели в

Бившият лидер на ГЕРБ във Варна Павел Димитров може да спре партията на Цветан Цветанов за депутатски мандат във Варна, коментират активисти на партията.

Той има да връща “ресто” на Цветанов, който го свали от лидерския пост. Павел Димитров запази връзките си с Бойко Борисов въпреки участието на близки до него активисти в протестите.

Влиятелно бизнес-лоби на екслидера на ГЕРБ в морската столица е отказало да се включи в проекта на бившия втори в партията.
Бизнесмените, работили с Павел Димитров, докато беше лидер на ГЕРБ-Варна, имаха достъп чрез него до обществени поръчки, лоялни са на “шефа” и не участват в проекта на Цветанов.
Така “Републиканци за България” среща отпор едновременно от активистите на ГЕРБ и от бизнес-лобито на Павел Димитров. 
Бившият лидер на ГЕРБ-Варна ще направи партия даже и с “врага” си Красимир Маринов, който е моторът на организацията, и ще скочи срещу Цветанов в кампанията, коментират политици в морската столица.
Ресурсът за влияние на Павел Димитров е чрез бизнесмените, които бяха в основата на неговата корпоративна схема, но сега работят с ГЕРБ и разполагат с изборджийски мрежи.
bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *