Партньор на Проватон
 ДПС готви национална конференция. ДПС-Варна издигна Мустафа Карадайъ за председател, преизбра Сали Табаков за лидер

ДПС готви национална конференция. ДПС-Варна издигна Мустафа Карадайъ за председател, преизбра Сали Табаков за лидер

Сподели в
На 14 ноември от 11.00 часа при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки срещу ковид се проведе 10-та редовна отчетно-изборна конференция на ДПС-Варна, която протече онлайн. Присъстваха 170 делегати в 12 виртуални зали и гости в 5 виртуални зали. 
Областният председател Сали Табаков прочете доклад за дейността на организацията през изтеклия мандат 2016-2020г. и перспективите за нейното развитие.
Гости на конференцията с виртуален достъп бяха Мустафа Карадайъ, председател на ДПС и председател на ПГ на ДПС, Илхан Кючюк, председател на ДПС-младежи и евродепутатЙордан Цонев, заместник-председател на ДПС, депутат и член на ЦОБ на ДПС, Камен Костадинов, член на ЦОБ на ДПС, които отправиха поздравления и взеха отношение по доклада на областния председател. 
На конференцията присъства и депутатът от ПГ на ДПС Ерджан Ебатин, който също поздрави участниците и се изказа по доклада.
От всички 12 общински структури, областната младежка и на жените в ДПС-Варна беше предложен и преизбран за областен председател Сали Табаков.
Областната конференция на ДПС-Варна единодушно издигна кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС на Националната конференция на партията и гласува програмна декларация.
bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *