Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 9 – 15 ноември

Любовен хороскоп за 9 – 15 ноември

Сподели в

Очакват ни много развръзки

Космическите „любовници“ Венера и Марс се противопоставят. През тази седмица ще бъдем по-смели да говорим и да действаме. Ако сме имали колебания относно любовна връзка или взаимоотношения, то сега ще получим по-голяма яснота. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ги очаква седмица на напрежение в любовта. Възможно е да имате разногласия с партньора и те да са породени от различен характер, да не искате да се съобразявате с нуждите на другия. Самотните Овни също е важно да внимават. Марс ще ви помогне в любовта, но ако има някой привлякъл вниманието ви, не действайте агресивно спрямо него в желанието си да ви забележи. Това може да отдалечи човека.

Телец

Телците определено ще знаят какво чувстват, къде са и от какво имат нужда в любовта. Марс ще допринесе за това. Някои от вас ще искат неизяснени любовни отношение да бъдат изяснени или те напълно ще приключат. Новолунието във вашия партньорски сектор тази седмица предполага ново начало на съществуваща връзка, а за необвързаните, че нова любов е на път.

Близнаци

Хубаво е да държите любовния си живот настрана от приятелите, без значение дали сте във връзка или изпитвате емоции към някого. Не споделяйте проблемите си, а се опитайте да ги разрешите сами. Комуникацията ще е ключова и в двата случая, а скандалите няма да разрешат проблемите ви. Не бъдете крайни при взимането на решение, особено под влиянието на емоциите.

Рак

Тази седмица ни очаква новолуние, което ще окаже влияние върху вашия любовен сектор и това ще увеличи шансовете ви за ново начало. Ще ви бъде по-лесно да привличате вниманието към себе си, да създавате контакти. За обвързаните Раци може да се окажат трудни дни, тъй като не са изключени конфликти с партньора, които да възникнат от различни битови ситуации. Изглежда половинката ви се опитва да ви се налага по някакъв начин, което не ви допада.

Лъв

Лъвовете ще имат желанието да обсъдят важни въпроси, касаещи тяхната любовна връзка. Има вероятност да се стигне до разгорещени спорове, които да са провокирани от различия между вас и партньора. Възможно е да започнете да се чувствате така, сякаш двамата никога няма да сте на една и съща страница. В резултат на това може да решите, че е време да прекратите тази връзка. Необвързаните, може да се придвижат крачка напред в любовта.

Дева

Обвързаните Деви ще се вълнуват от финансови въпроси. Може би половинката ви харчи повече от необходимото. Каквото и да е, ще се наложи да преразгледате бюджета си, така че да не изпадате в затруднение. Не са изключени разногласия по темата. Необвързаните представители на зодията трябва да бъдат внимателни при нови срещи. Човекът, който е привлякъл вниманието ви, може да се окаже ненадежден.

Везни

 

Любовният живот на Везните най-накрая отново започва да върви напред – но може да не е в посоката, в която се надявате. Възможни са конфликти с партньора и много неизказани неща ще излязат на показ. Независимо от това дали сте необвързани или имате връзка, понякога любовта боли и единственият начин да постигнете хармония отново е да преминете през конфликта. Това е вашият урок тази седмица, Везни.

Скорпион

Меркурий влиза във вашия знак. Може би напоследък не сте могли да изразите своите мисли или да разрешите някои въпроси, свързани с любовта. Може би сте премълчавали нещо от партньора си или нов избраник и сега ще тествате неговата лоялност, разкривайки нещо за личния си живот. Новолунието във вашия знак ще ви даде нов старт в любовта. Насладете му се!

Стрелец

Любовният ви живот най-накрая ще се подобри, като Марс ще окаже влияние на вашия сектор на романтиката. Ако запознанствата или напредъкът в отношенията с определена личност са били разочароващи, сега ще забележите значителна промяна. Ще бъдете много по-големи оптимисти и мотивирани по отношение на любовта. За обвързаните Стрелци това означава надграждане на връзката, което ще ги накара да се усмихват.

Козирог

Юпитер и Плутон ще окажат влияние върху вашия знак. Очакват ви много енергия и емоции в любовта. Въпреки това бъдете внимателни. Не се опитвайте да се налагате, но и не позволявайте някой да ви манипулира. Това не е най-добрият начин да ползвате тази енергия. Вместо това се движете според събитията, поемете вие посоката на любовния ви живот, без агресия и конфликти.

Водолей

Интересна седмица за Водолеите. Ще се чувствате по-смели и свободни да споделяте вашите мисли и усещания. Разговорите с любимия човек ще бъдат разнообразни, но тези, които не са свързани с любовта, може да станат повод за спор. Не го позволявайте. Също така, ако има нещо в сексуален план, което ви се иска да промените, намерете начин да го споделите на партньора си, бъдете деликатни.

Риби

Докъде сте готови да стигнете в любовта, Риби? Тази седмица ще разширите кръгозора си, ставайки по-отворени за вида любовна връзка, която до този момент е била извън обсега ви. Ако сте самотни, възможно е да срещнете някой, който не може да се нарече „ваш тип“. Ще има любовни искри. Обвързаните Риби ще имат хубава любовна седмица, като ще бъдат мотивирани да внесат повече романтика в отношенията си.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *