Партньор на Проватон
 5 неща в секса, от които жените се страхуват

5 неща в секса, от които жените се страхуват

Сподели в

Жените никога не правят секс заради самия акт, а поради нуждата от нежност, страст, любов и романтика. Има няколко неща, от които жените се страхуват, когато става въпрос за секс, а мъжете трябва да знаят поне най-често срещаните от тях.

Секс без предпазни средства

Защитата срещу полово предавани болести и нежелана бременност е най-важна, ако искате партньорът ви да се радва на секса. Много мъже предпочитат секс без презерватив, докато жените се страхуват от бременност и инфекциозни заболявания. Ако те не са готови да имат деца, методът на оттегляне преди еякулация не е приемлив за жени.

Също така много жени не искат да използват противозачатъчни хапчета, така че мъжете не трябва да настояват за незащитен секс.

Жените дори не трябва да прекарват време с някой, който да го убеждава, че трябва да използва защита. „Ако партньорът ви е обиден по някакъв начин или се опитва да ви накара да се почувствате зле, защото искате да сложите презерватив, най-добре е да се облечете и да си тръгнете“, каза секс експертът Емили Морс пред Health.

Груб секс

Преди да се занимават с този тип секс, мъжете трябва да опознаят добре партньора си. Ако използват секс играчки и помощни средства по грешен начин и в неподходящо време или не обръщат внимание на това, което казват по време на сексуалния акт, жената може да се уплаши.

Мъжете не трябва да играят порно звезди, а открито да се обръщат към партньора си, говорейки за това. Всеки от нас има лични граници и същото важи и за секса. Някои искат малко по-груб секс, но не винаги и навсякъде. Експериментирането и изпробването на нови неща е важно за сексуалното здраве, но все пак трябва да бъде с някой, на когото имате пълно доверие, някой, който няма да ви оказва натиск и да премине зоната на комфорт на партньора ви.

Секс по време на менструация

Някои жени нямат нищо против сексуалната активност по време на менструация, но много жени се чувстват неудобно. Често подобно сексуално преживяване може да се превърне в катастрофа, така че е най-добре да изчакате няколко дни.

Анален секс

Аналният секс дава различно преживяване от вагиналния. Не се препоръчва мъжете да настояват за анален секс, защото това може да шокира партньора. Има жени, които не включват анална стимулация, особено ако преди това са имали лош опит.

Секс без страст

Секс без любов и страст се случва само в порно филмите. Сексът без добра любовна игра, целувки и ласки ще бъде неприятен само за жените, защото те предпочитат романтика, емоции и любов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *