Партньор на Проватон
 Какво означава за мъжете целувката на първа среща

Какво означава за мъжете целувката на първа среща

Сподели в

15 мъже дават своите отговори

Целувката е просто целувка, казват. Обаче не е съвсем така. Тя е колкото незначителна, толкова и важна. Целувката на първа среща за някои е табу, признак на прекалена податливост, дори проява на слабост или несериозно поведение. За други обаче тя може да е индикатор за намерения, отношения, дори може да говори на биохимично ниво за това дали изобщо имате съвместимост.

Сайтът yourtango.com пита 15 мъже какво мислят за целувката на първа среща. Ето какво отговарят те.

1. Целувката на първа среща позволява на мъжа да разбере дали изобщо иска да ви види още веднъж. Тя му помага да вземе решение дали иска да ви покани на втора среща.

2. Помага да разберете дали има химия между вас.

3. Целувката може да е начин да задоволите любопитството си. А може и да покажете любопитство към партньорката си по този начин. Целувката ще ви подскаже дали имате интерес, а и дали тя има интерес към вас.

4. Целувката е естествена следваща стъпка, прогрес, който първата среща следва. Ако харесвате жената, с която излизате и ѝ го покажете чрез целувка, това може да е заявка, че търсите връзка.

5. Понякога една прегръдка може да е идеален завършек на първата среща. Нужно е повече време, за да целунете една жена. Ако бързате прекалено, може да изглеждате отчаяно.

6. Ако вече сте се сприятелили на първа среща, говорили сте си за какво ли не без да спирате, целувката е потвърждение за това, че искате да преминете на следващо ниво.

7. Целувките са чисто и просто романтичен жест. Никой не обича странни и неловки прегръдки.

8. Целувката не означава нищо. Дори да го направите, това не означава автоматично, че искате да имате връзка с тази жена.

9. Целувката може да означава, че мъжът е готов за още, но не значи, че трябва да го очаквате задължително. Нужно е повече време.

10. Целувката може да е начин да изразите чувствата си.

11. Като цяло целувката е израз на ентусиазъм на този етап, нищо повече.

12. Целувката на първа среща не значи нищо. Много мъже го правят по инерция без да влагат чувства и интерес в това.

13. Целуването е добър начин да тествате телесните си течности. Ако ви хареса, давайте нататък.

14. Не съм голям фен на целувките на първа среща, но знам, че жените са. Затова го правя, но невинаги. Обикновено целувам на първа среща, за да се озова през входната врата на дамата.

15. Начинът, по който някой те целува на първа среща, може да ти подскаже какви са намеренията му и дали те харесва.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *