Партньор на Проватон
 4 тайни на сдобряването след скандал

4 тайни на сдобряването след скандал

Сподели в

Как да запазите хармонията и щастието след конфликт или спор

Всички двойки се карат. Няма партньори, които да са на едно и също мнение по всички въпроси. Винаги се появява някаква причина за спор, понякога за скандал. Ако успявате да се сдобрявате по правилния начин, нито една караница няма да бъде в състояние да ви раздели. За вас няма да има непреодолими проблеми. Щастието и хармонията ще се настанят трайно между вас.

Ако не умеете да се сдобрявате подобаващо след скандал, вижте как го правят двойките, които винаги намират начин да стопят леда помежду си, без да се нараняват.

Те поемат отговорност вместо да се обвиняват помежду си

Когато се карат, много двойки се стремят да се засегнат взаимно, да се уязвят, да докажат на другия, че са прави на всяка цена. Това е погрешна стратегия, която не оправя споровете и не решава проблемите, а задълбочава личностните разлики между партньорите.

Двойките, които умеят да се сдобряват по правилния начин никога не се стремят да печелят в споровете. Те не се обвиняват, а умеят да поемат вина индивидуално и заедно като двойка.

Те не се стремят към задължително съгласие

За да сте в хармония с партньора си не трябва да очаквате, че задължително трябва да сте на едно мнение по всеки въпрос. Това просто не е възможно. По-скоро се научете да приемате мнението и възгледите на другия без да се съдите един друг.

Те се борят за връзката си, а не се борят един срещу друг

Когато спорите, карате се или направо е избухнал скандал между вас, въпреки разгорещените страсти е важно да не забравяте да се борите за връзката си. Не се борете помежду си. Не се наранявайте и не казвайте неща, за които ще съжалявате, колкото и да сте ядосани. Двойките, които успяват да се сдобряват при всяка ситуация правят точно това.

Те не забравят да се постараят да облекчат болката на другия

За да сте щастливи и да се справяте с всички трудни ситуации, не трябва да забравяте, че дори да нараните партньора си, трябва да поправите стореното, да направите жест, да кажете дума, с която да напомните за любовта си. Същото трябва да прави и той. Ако не го правите, сдобряването ще се случва насила, просто когато бурята отмине.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *