Партньор на Проватон
 Нощни заведения във Варна смениха работното си време и продължават да работят

Нощни заведения във Варна смениха работното си време и продължават да работят

Сподели в

Нощни заведения във Варна са намерили начин да заобиколят забраната и на практика продължават да работят, показа проверка на Moreto.net

 

От няколко дни, част от тях са с променено работно време и официално приемат посетители и през деня, което ги приравнява до всяко кафене, бирария или питейно заведение.

 

Промяна има и в часа, в който затварят, така те вече не работят, както обикновено до 4 след полунощ, а приключват в 00:00 часа.

 

Музикалната програма в част от “нощните” заведения вече не е с обичайния си начален час, а в тези които има изпълнители на живо шоуто започва в 19:30-20:00 часа.

 

Проверката показва и, че не едно и две нощни заведения във Варна спазват забраната и са затворили врати.

 

Припомняме, на 26 октомври областният щаб за борба с Covid-19 във Варна взе решение всички нощни заведения, в това число барове, клубове и дискотеки на територията на Варненска област да бъдат затворени от 30 октомври до 13 ноември.

 

Малко по-късно и здравният министър издаде заповед за територията на цялата страна, според която от 29 октомври до 12 ноември се преустановяват посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощен барове, клубове и нощни заведения за развлечения на закрито.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *