Партньор на Проватон
 „Карин дом” търси строител за изграждане на нов Център за работа с деца

„Карин дом” търси строител за изграждане на нов Център за работа с деца

Сподели в

Фондация „Карин дом” отваря процедура за избор на строителна компания за изграждане на своя нов Център за работа с деца. Срокът за подаване на оферти е след месец – 1 декември 2020 година.

 

Архитектурният проект за новата сграда, в която Карин дом ще премести своята дейност, е разработен от екипа на „УНАС Студио” – арх. Биляна Асенова и Саша Чабати, с изключително внимание към детайла и мисъл за всяка функция и дейност в сградата.

 

Предварителните проучвания показват, че повечето потенциални участници са фирми от Варна с опит в строителството. Желанието на организацията е при подготовката на офертите строителите да обърнат внимание на социалната значимост на проекта не само за Варна, но и за страната.

 

Фондация „Карин дом” е водеща организация в предоставянето на комплексни услуги за деца със специални нужди и техните семейства, която въвежда в практиката си и разпространява чрез обучения утвърдени, ефективни подходи на работа. Карин дом има значима роля в България за повишаване качеството на услугите за деца със специални нужди в дневни центрове, помощни училища, детски ясли и градини и други социални и образователни услуги.

 

Документацията за участие може да бъде изтеглена от сайта на Карин дом.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *