Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 2 – 8 ноември

Любовен хороскоп за 2 – 8 ноември

Сподели в

Вълнуваща седмица за любовта

Новолуние във Везни, Меркурий също се насочва към този знак и това определено ще направи любовния ни живот по-интересен. Комуникацията започва да става по-ясна, ще намираме и търсени отговори, ще взимаме решения. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Планетата на любовта Венера се движи през вашия сектор на партньорствата, но и Меркурий ще се окаже в същата област на вашата диаграма. Това е доста добра индикация, че докато следвате сърцето си, ще правите верния избор по отношение на всякакви въпроси свързани с любовта на този етап. Благодарение на Венера ще имате повод да се почувствате добре, дори и в началото да няма индикация за такова нещо. Това важи както за обвързаните Овни, така и за тези от вас, които нямат половинка, но имат обект на желания. Дайте си време и оставете нещата да се случват. Въпреки това, може да чуете съвет от близък относно вашия любовен живот.

Телец

Ако досега сте се чувствали объркани дали да продължите да флиртувате с някого, с когото работите, тази седмица ще можете да претеглите плюсовете и минусите. Това е добре, защото може да се окаже, че се движите в заблуда. Не е задължително разбира се. Движете се предпазливо през събитията, докато не получите знак, че емоциите са взаимни. Любовният живот на обвързаните представители на зодията ще бъде приятен и вълнуващ.

Близнаци

Любовният ви живот е напът да продължи да се развива динамично, вълнуващо. Меркурий, който е вашата управляваща планета, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. Ако стара любов е напомнила за себе си или сте имали друг вид любовно объркване, сега ще ви стане ясно как трябва да действате. Също така си припомнете събитията, които се случиха миналия месец около новолунието на 16 октомври. Някакъв потенциал свързан с тези събития ще се „събуди“. Също така, ако сте били разочаровани от някакво закъснение или трудност в общуването с определена личност, сега нещата ще започнат да се подобряват. Венера също ще ви помага, Близнаци, дори и да си имате вече половинка.

Рак

Някои от семейните Раци може да са малко по-стресирани заради въпроси свързани с битовизми, децата. Хубавото е, че с любимия човек бързо ще намерите начин да изгладите разногласията и да намерите решения на проблемите, но да се наложи да направите и някои компромиси. Въпреки че романтиката ще липсва, ще се радвате на подкрепата на половинката си, задълбочавайки разговорите помежду ви, което ще придаде друга стойност на връзката ви.

Лъв

Лъвовете имат да взимат любовно решение от доста време. Вероятно е имало много емоционален стрес и объркване по този въпрос, особено през последната седмица. Добрата новина е, че най-накрая ще можете да вземете решение, а Меркурий ще ви помогне за това. Време е да запретнете ръкави и да разрешите това, което ви кара да се чувствате зле. Обвързаните Лъвове ще имат хубави моменти на романтика. Дайте повече свобода на фантазиите си и няма да останете разочаровани.

Дева

След вторник много области във вашия живот ще започнат да се движат в положителна посока, а любовта няма да бъде изключение. Някои мисли свързани с пари, вероятно ще отвлекат вниманието ви от любовните въпроси, което може да се отрази на интимните ви отношения. За обвързаните това означава, че ще пренебрегват половинките си, а за необвързаните, че ще намалят социалните контакти, за да спестят средства. Хубавото е, че ще видите ситуацията от няколко страни, което ще ви помогне.

Везни

Ако напоследък сте се чувствали така, сякаш думите ви не значат нищо за вашата половинка или към някого, към когото изпитвате емоции, то това ще се промени тази седмица. Меркурий, планетата на комуникацията, влиза във вашия знак, а това ще направи по-ясно общуването ви с другите. Ще можете да споделяте открито своите чувства и ще вземете важно любовно решение.

Скорпион

В последно време Скорпионите се чувстват добре, когато става въпрос за любовния им живот. Ако е имало някакъв стрес или дори несигурност за това какво да правите, то тази седмица ще ви се проясни как да действате, благодарение на Меркурий. Възможно е да осъзнаете, че взимате решения, основани на страха за любовта и връзките и най-накрая ще можете да промените този модел на мислене, който е неработещ. Любовта изисква смелост, Скорпиони, а ако бъдете такива можете да изживеете прекрасни любовни мигове.

Стрелец

Някои от вас ще се допитат до свои приятели за въпроси свързани с любовта. Ще чуете много отговори, които ще ви объркат, но на по-късен етап ще подредите пъзела. Въпреки това не бързайте да взимате крайно решение, особено под влияние на емоции. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, имат добри възможности да поработят върху романтиката, интимните моменти, особено ако напоследък са пренебрегвали любимия човек.

Козирог

Меркурий няма да бъде в особено добра позиция към Сатурн – планетата на ограничението, която сега е във вашия знак. Работата може да ви натовари по някакъв начин и това да се отрази на любовния ви живот.  Партньорът ви ще бъде чувствителен към настроенията ви, но ще положи усилия да не стигате до сериозни конфликти. Не позволявайте на работата да пречи на любовта ви, защото всеки си има своя праг на търпимост.

Водолей

Ако сте били изправени пред любовна дилема, то тази седмица ще започнете да виждате нещата такива, каквито са, а не каквито ви се иска да бъдат. Дори ако трябва да вземете трудно решение, ще успеете да го направите. Последните няколко седмици може да са били объркващи за вас, но сега ще видите всичко по-ясно. Помислете върху това как да се сближите с партньора, ако не сте изправени пред ситуация на раздяла, за която сте сигурни, че искате. Малко романтика няма да ви навреди.

Риби

Ако между вас и любимия човек е имало разногласия за пари и по-специално за това кое е „мое, твое и наше“ и кой да плаща сметките, то тази седмица ще постигнете общо решение. Хубавото е, че и двете страни сте готови на компромиси, за да подобрите отношенията си. Необвързаните Риби ги очакват приятни емоции, флирт с някоя нова личност.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *