Партньор на Проватон
 5 секс пози за двойки с дълги връзки

5 секс пози за двойки с дълги връзки

Сподели в

Те ще добавят още разнообразие към иначе страхотния ви активен сексуален живот

Когато първите месеци от запознанството и връзката ви отминат, и се окаже, че вече… 5-6-7-а година сте заедно… е, може би не е зле да опитате нещо ново, нали?! Тези пози ще добавят още разнообразие към иначе страхотния ви активен сексуален живот.

1. Ножици

Легни настрани и повдигни единия си крак, така че да направиш “ножица”. Партньорът ти трябва да коленичи, а подбедрицата ти да се окаже между краката му. Ето го и резултатът – нов ъгъл – нови усещания! Ако искаш той да стигне и до клитора, тогава се притисни по-близо.

2. Мост

Поза за напреднали!

Ти трябва да направиш “мост” от легнало положение, а той да застане на колене пред теб (за да сте на еднаква височина). Ако успееш да запазиш равновесие, определено ще бъдеш възнаградена. И то щедро. За още повече удоволствие, го помоли да докосне клитора ти с пръсти, вибратор или играчка, пише Cosmopolitan.bg.

3. Малка промяна – голямо удоволствие

Ако и двамата си падате по “кучешката” поза – страхотно! Застани на четири крака и събери краката си, нека неговите крака останата от двете ти страни. Тази малка промяна води до много приятно изживяване!

4. “Жабешка” поза

Ето още една поза за привържениците на “кучешкия” стил, само че кръстена на едно много по-малко животно – жабата.

Седни на въображаем стол или застани в позата, в която правиш клекове. Партньорът ти трябва да застане в същата позиция зад теб. В допълнение към новия, неочакван ъгъл, можеш да се движите нагоре и надолу, наляво и надясно, което допълнително ще даде нови, необичайни усещания.

5. Корабът на любовта

Помоли половинката си да седне на леглото и да разтвори краката си. Седни между тях, с лице към него и се опитай да прехвърлиш краката си върху раменете му, като подпреш дланите си на леглото. В началото ще бъде трудно, но гарантираме, че ще се хареса и на двама ви.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *