Партньор на Проватон
 Позиция на Иван Иванов по повод излъчено съобщение на ГС на БСП Варна

Позиция на Иван Иванов по повод излъчено съобщение на ГС на БСП Варна

Сподели в

“Във връзка с разпространената позиция на Градския съвет на БСП – Варна заявявам следното: до този момент нито един разследващ орган, институция или партиен орган не ме е потърсил във връзка с казуса с председателя на БСП-Долни Чифлик Валентин Вълчев. Категоричен съм, че не съм контактувал с Вълчев от близо година, камо ли да съм имал физическа саморазправа с него. Бързата реакция на някои партийни функционери с въпросната декларация показва, че целта са вътрешнопартийни дивиденти предвид предстоящото заседание на областния съвет на партията, а не разкриване на обективната истина. Заявявам готовност да съдействам на всички органи истината за коментирания инцидент да бъде разкрита.

Що се отнася до другото обвинение в позицията на Градския съвет, че съм работел против интересите на БСП, това е следващата лъжаКомично е да бъда обвиняван в това от градския председател Борислав Гуцанов, който открито предпочете друга кандидатура за кмет на последните местни избори, вместо избраната от БСП. Нещо повече, повече от година Борислав Гуцанов е със свалено политическо доверие от Изпълнителното бюро на НС на БСП, тъй като към момента няма решение, което да го е отменило.

Ще предприема всички законови действия срещу тези неверни факти и обстоятелства изложени в позицията на ГС на БСП водещи до състав на престъпление – набеждаване.”

Припомняме Ви, че вчера варненското БСП под прякото ръководство на Борислав Гуцанов, ни в клин – ни в ръкав, сне доверието си от депутата Иван Иванов, и поиска той да бъде изключен въобще от червените редици.

Според запознати от кулоарите на Позитано 20 обаче Иван Иванов бил в остър конфликт със сочения за близък напоследък до Нинова бивш депутат Борислав Гуцанов.

Иванов пък се числи от фланга на Кирил Добрев, така че социалисти в София допускат войната да е по линия Нинова-Добрев в резултат на която хора на Гуцанов спретнаха необмислена ниско бюджетна постановка и явно активно ченгесарско мероприятие, което прерасна в низък бой между членове на БСП Варна.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *