Партньор на Проватон
 Цветанов няма да вкара “РБ” в НС. Борисов му направи показно с Пламен Нунев

Цветанов няма да вкара “РБ” в НС. Борисов му направи показно с Пламен Нунев

Сподели в

Цветан Цветанов и Павел Вълнев стартираха рейд за привличане на гербаджии в “Републиканци за България”.

Първо бяха във Видин, обаче нови гербаджии не успяха да привлекат, вълната на отлив от ГЕРБ към “РБ” спря.

Бойко Борисов им направи показно в Русе, че повече “фъндък” няма да има. Пламен Нунев е превърнал ГЕРБ в Русе в непревземаема крепост и “държи” бизнеса чрез масонския кръг “Космополитан”.

Цветанов направи лек пробив във Варна с бившия кмет на Звездица Николай Йорданов, който отива в “РБ”, но кметът на морската столица Иван Портних готви “ресто” с бонуси за структурата.

Цветанов ще се опита да привлече гербаджии в Шумен и Разград, където има позиции, но Борисов и там е заел позиции. В Бургас кметът Димитър Николов е непробиваем, в Пловдив кметът Здравко Димитров също, София е крепостта на Бойко Борисов.

Така за “републиканците” остава Смолян, Благоевград, Дупница, Банско и Сандански, но там няма да вдигнат вълна, ако не направят партия с бизнес група с позиции в Сандански.

В Смолянско и Благоевградско обаче много силни позиции има и Делян Пеевски, който няма да позволи своеволия и сериозен “пробив”.

Ако “Републиканци за България” не получи в Смолян, Благоевград, Дупница, Банско и Сандански 50-60 000 гласа (което е излкючено да се случи) и да прибави още толкова от другите райони, няма да влезе в парламента.

Вече за всички и дори за самия Цветан Цветанов е кристално ясно, че заявката отпреди три месеца за 500 000 гласа си е чиста политпропаганда.  

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *