Партньор на Проватон
 Спектакълът “Дългият път към звездите” на 30 октомври във ФКЦ-Варна

Спектакълът “Дългият път към звездите” на 30 октомври във ФКЦ-Варна

Сподели в

Интерактивният спектакъл “Дългият път към звездите” ще бъде представен на 30 октомври във Варна, съобщават от ФКЦ за Moreto.net.
Той ще бъде в зала 2 на ФКЦ -от 19.00 ч.
Сюжет: Популярно телевизионно ток-шоу, в което често гостуват световните лидери. Предстоят президентски избори. Джон Ел Иванов, амбициозен астрофизик е главният кандидат да ги спечели. Насреща му е Денеш Наги, водещият на предаването, чийто пиперлив език не се страхува от нищо. Двамата ще кръстосат шпаги в затаяващ дъха двубой. Само един ще спечели. Публиката решава кой ще е той.
ДЪЛГИЯТ ПЪТ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ е интерактивен спектакъл, която ни запознава по забавен и находчив начин с последните достижения на космическите науки. Той ще ни отведе в далечния Космос, но и ще ни накара да се замислим за нашата планета-майка Земя: Какво трябва да направим, ако искаме да я спасим, а с нея и цялото човечеството?
Актьорът Димитър Узунов, астрофизикът Владимир Божилов и италианският режисьор Андреа Брунело забъркват цветен коктейл от наука, театър и комедия. Готови ли сме да се присъединим към тях за това звездно приключение?
Спектакълът е на български език. Подходящ за деца.
Билетите са в продажба на билетния център на ФКЦ и онлайн.
ФКЦ – Варна работи в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за противоепидемични мерки при пълняемост на залите до 50%.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *