Партньор на Проватон
 Изкусителки ще четат “Приказки за възрастни” във Варна

Изкусителки ще четат “Приказки за възрастни” във Варна

Сподели в

Анна Мария Чернева, Гергана Стаменова, Лиана Николова, Миглена Иванова, Елена Брусарска, Полина Стоянова и Тодор Дърлянов ще се включат в четенето на “Приказки за възрастни” на 29 октомври, четвъртък във Vogue Club Варна.

Топ моделите на Playmate са се насочили към Варна. И ако само преди броени дни кандидатките в конкурса Playmate 2020 показаха секси телата си, то на 29 октомври, четвъртък, едни от най-популярните плеймейтки ще покажат, че няма нищо по-секси от красива жена с чувство за хумор.

В четвъртък, от 20:00 ч., плеймейтките са подготвили четене на най-мръсните мръсни приказки, които можете да си предтсвите. В края на вечерта гостите със сигурност ще се чудят от кое им се е замаяла главата – от възбуда или от смях. Но дали секси историите ще са интимните признания от спалнята на красавиците – ще стане ясно на място.

Сред изкусителните Плеймейтки, които ще четат “Приказки за възрастни” са актрисата Анна Мария Чернева, певицата Гергана Стаменова, бившата волейболистка Лиана Николова и Миглена Иванова. Освен тях, на сцената на Vogue Club Варна ще се качат още бившата вокалистка на група Ice Cream Елена Брусарска, и актьорите Полина Стоянова и Тодор Дърлянов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *