Партньор на Проватон
 ВМРО-Варна с пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш

ВМРО-Варна с пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш

Сподели в

Ha 23 октомври 2020 г. в град Варна се проведе Общинска конференция на местната организация на ВМРО БНД. Това съобщиха за медия “Нова Варна” от ВМРО БНД.

На нея с абсолютно мнозинство бе избран деветчленен Общински комитет с Председател Миглена Филева. Заместник председатели са Красимир Николов и Камелия Караманова, секретар – Димитър Минев, касиер – Боряна Гроздева и членове: проф. Николай Евтимов, Радостин Георгиев, Румен Динчев и Мартин Пеев.

Тържествено бе отбелязана и 127-та годишнина от създаването па ВМРО БНД. Специален гост на събитието бе зам. председателят на патриотите Искрен Веселинов. Той заяви, че ВМРО БНД е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш с пакет от мерки. Едно от предложенията с да бъдат въведени електронни визи за туристите от бившите съветски републики.

С това се цели да бъдем конкурентноспособни на дестинации като Кипър и Турция. Патриотите ще предложат в Закона за държавния бюджет да бъдат осигурени безплатни ваучери от работодателите за всеки български гражданин, за ползване на туристически услуги в страната през 2021 г. Веселинов припомни, че други инициативи на ВМРО БНД в тази насока са намаляването на ДДС в туризма и държавна субсидия за чартърните полети.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *