Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември

Любовен хороскоп за 26 октомври – 1 ноември

Сподели в

В последната седмица на октомври предстои пълнолуние. Планетата на любовта Венера ще се намеси в любовния ни живот. Уран също ще напомни за себе си, което може да доведе до изненади, но и до повече страсти в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера, планетата на любовта и хармонията, ще се пренесе във вашия 7-и дом на партньорството тази седмица. Когато Венера се докосне до вашия партньорски сектор, вие сте готови да дадете много в любовта. Ако отскоро се срещате с някого, то тогава нещата помежду ви ще преминат на следващо ниво. Обвързаните Овни също ще надградят взаимоотношенията си, като някои може да заживеят под един покрив или да се сгодят, сключат брак. Необвързаните е добре да помислят какво трябва да дадат в една връзка, вместо да се фокусират върху това, което искат.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще полагат заедно с любимия човек усилия за подобряване на взаимоотношенията и това ще им носи удоволствие. Но тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Телец, което може да повиши емоциите ви, да ви направи колебливи. Ако сте необвързани ви очаква приятна седмица на флиртове, нови контакти.

Рак

Вълнуваща ще бъде седмицата и за Раците. Тези от вас, които отскоро са във връзка или излизат с личност, която им е приятна, ще могат да преминат на следващо ниво. Някои от обвързаните представители на зодията ще заживеят под един покрив. Времето прекарано с любимия човек ще ви носи радост, а това ще ви вдъхновява да влагате повече усилия във връзката.

Лъв

Лъвовете ще бъдат изправени пред важен избор по отношение на любовта, претегляйки някои неща внимателно. Искате най-доброто за вас и партньора ви и затова сте по-склонни да правите повече компромиси от обикновено. Желанието ви да направите връзката ви още по-вълнуваща ще ви помогне да гледате в една посока. Необвързаните няма да скучаят.

Дева

Ще ви бъде по-лесно да достигнете до компромиси по въпроси свързани с финанси. С любимия човек ще си изградите план, който да бъде в интерес на вашия бюджет. Най-хубавото е, че ще се чувствате изцяло подкрепени от половинката си, а така ще се повиши увереността ви. Не забравяйте и за романтиката помежду ви.

Везни

Венера, която е вашата управляваща планета, влиза във вашия знак във вторник, заедно с Меркурий – планетата на комуникацията. Невероятна планетарна комбинация, която ще ви даде увереността да споделите вашите чувства. Разговорите ви ще бъдат вълнуващи и приятни. Обвързаните Везни с лекота ще получат желаното от своята половинка. Запазете доброто настроение във връзката ви и всичко ще върви гладко.

Скорпион

Пълнолунието тази седмица ще освети вашия 7-и дом на партньорството. Партньорът ви може да ви изненада с емоции, поведение, реакция спрямо дадена ситуация, които да не са положителни. Възможно е и да ви сподели, че се нуждае от повече пространство. Дайте му го/ѝ, защото ако любовта ви е силна, тя ще продължи във времето. Необвързаните Скорпиони може би са тъжни заради някаква тайна любов, която няма да е работеща. Отървете се от нея.

Стрелец

При някои Стрелци, приятели ще помагат за разрешаване на някакъв въпрос свързан с любовта. Ако имате сериозна връзка, желанието ви за повече романтика ще се повиши. Въпреки че не са изключени някои затруднения, с партньора си ще бъдете единни. Подкрепяйки се, ще усещате по-силно любовта. Отдайте се на приятни занимания. Ако сте необвързани, може да имате интересни контакти, но създаване на нова връзка е малко вероятно.

Козирог

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия 5-и дом на романтиката, което може да доведе до изненадващо събитие, което ще ви накара да почувствате всякакви емоции. Това космическо събитие е тясно свързано с Уран – планетата на изненадата, което може да доведе и до неочакван обрат в любовния ви живот. Предстои ви е една различна любовна седмица. Следете събитията.

Водолей

Ще погледнете по-оптимистично на любовния си живот, дори ако сте необвързани. Ще успеете да балансирате своите емоции, повишавайки своята увереност, че скоро ще срещнете мечтаната любов. Междувременно ще продължите да се забавлявате. Обвързаните Водолеи ще надградят връзката си и дори може да планират пътуване, радвайки се на една романтична седмица.

Риби

Обвързаните Риби не само ще дават, но и ще получават в любовта. Половинката ви ще бъде с вас и в добро, и в лошо, повишавайки увереността ви. Сигурността, която ви носи ще ви зареди с повече желание за романтика, уединение. Ще се чувствате късметлии. Ако търсите любовта, може да имате приятни емоции.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *