Любовен хороскоп за 19 – 25 октомври

Любовен хороскоп за 19 – 25 октомври

Венера, планетата на любовта, ще изиграе съществена роля тази седмица. Любовният ни живот ще бъде по-интензивен. Любовта ще ни докосва и променя, ще полагаме усилия за създаването на дълготрайна и стабилна връзка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта ще се окаже подкрепяща за кариерните ви цели. Ако се намирате във връзка, любимият човек ще бъде ваша опора и ще ви подтиква да следвате мечтите си свързани с работата. Двамата ще отпразнувате успеха, което ще ви сближи още повече. За самотните Овни има шанс за служебен флирт.

Телец

Телците може да се почувстват така, сякаш всичките им мечти се сбъдват, що се отнася до любовта. Ако отскоро се срещате с някого, то усилията ви ще бъдат възнаградени. Сериозно обвързаните представители на зодията също ще имат хубава любовна седмица. Тези, които търсят любовта, също няма да скучаят, защото интересните запознанства са пред тях.

Близнаци

Някои от Близнаците ще осъществят плановете си да заживеят под един покрив с любимия човек, а решението им ще бъде добре посрещнато от близките им. Необвързаните може да имат интересна среща. Ако имате сериозна връзка, обърнете повече внимание на романтиката, особено ако с любимия човек сте се отдалечили напоследък.

Рак

Обвързаните Раци ще наблегнат на комуникацията с любимия човек и това определено ще има положителен ефект. Дори и чувствителните теми не бива да бъдат подминавани в разговорите ви, а хубавото е, че и двамата ще сте готови на компромиси. Връзката ви ще бъде основен приоритет. Необвързаните Раци ги очаква интересно запознанство.

Лъв

Любимият човек ще направи чудеса за вашето самочувствие, което със сигурност ще ви накара да се усмихнете. Той или тя ще ви напомни колко сте невероятни. Нямате половинка до себе си? Ако се занимавате със странични проекти, има вероятност да срещнете интересна личност.

Дева

Венера се движи през вашия знак, а това означава приятни любовни емоции за обвързаните. Необвързаните Деви ще преосмислят много неща в любовния си живот. Определено не сте готови на по-малко, отколкото заслужавате, дори това да означава, че ще бъдете сами и без сериозна връзка. И все пак, тази седмица няма да скучаете и ще имате възможност за флирт.

Везни

Венера ще окаже влияние и върху вашия любовен живот. Обвързаните Везни ще се радват на вниманието и подкрепата на любимия човек, семейството. Може би дори са ви подготвили приятни изненади. Необвързаните ще имат приятни изживявания и кой знае, може да се окажат начало на нещо ново в любовен план.

Скорпион

Скорпионите ще имат вълнуваща комуникация с определена личност. Може би ще разговаряте дълго или ще си пишете често. Ако това е нов романс, ще откриете, че имате много общо с този човек. Обвързаните ще се радват на хармония във връзката, ще си организирате време само за вас двамата.

Стрелец

Любимият човек ви подкрепя напълно и това ви помага да се развивате в желаната от вас сфера. Възможно е дори да ви запознае с влиятелни личности или такива, които да изиграят важна роля по отношение на работата ви. Необвързаните ще се радват на вниманието на повече от един ухажор. Каква седмица, само!

Козирог

 

Венера ще направи изключителни връзки към три планети – Юпитер, Плутон и Сатурн, което ще ви донесе положителни вибрации. Връзките ще се стабилизират, любимият човек ще ви носи ползи – финансови и духовни. Очаква ви интересна любовна седмица, Козирози. Възползвайте се от положителните емоции.

Водолей

Финансовите въпроси ще ви вълнуват силно тази седмица. Любимият човек може да ви зарадва с подарък, да ви помогне да сбъднете някаква ваша мечта, да обедините финансовите си ресурси. За необвързаните Водолеи може да се окаже, че си имат таен обожател и ще разберат кой е той.

Риби

Рибите ще имат невероятна седмица. Любимият ви човек няма да спре да показва обич, подкрепа, привързаност към вас. Някои Риби може дори да получат предложение за брак. Радвайте се на хубавите мигове заедно и не спирайте да давате обич един на друг. Необвързаните също няма да останат незабелязани.

https://www.az-jenata.bg

Leave a Reply
Your email address will not be published. *