Партньор на Проватон
 Проекта на Цветанов – проблем след проблем във Варна и Севроизтока!

Проекта на Цветанов – проблем след проблем във Варна и Севроизтока!

Сподели в

Историята е доказала, че всеки политически играч отцепил се или още по-лошо изгонен от голяма политическа формация като ГЕРБ или БСП се проваля в желанието си да прави партия.

Примерите са много. Като започнем с президента Първанов, преминем през Георги Кадиев, Татяна Дончева, Мирослав Найденов и т.н.

Всички стартират с много енергия и празни, но огромни обещания.

Разликата при Цветанов, е че той е градил всички структури на ГЕРБ, членовете го познават и очакваше много от тях с охота да се влеят в новият му проект.

Е… наблюдаваме, че нищо от това не се случва.

Особенно проблемни се оказват опитите за създаването на структури в севреоизточна България.

Точно и затова Цветанов постоянно е във Варна. Все пак преди седмици обяви, че Варна е координационния център на проекта му за Севроизтока. 

Даже възмутен гербер ни сподели, че в началото на тази седмица е бил забелязан на протеста в морската столица, да разговаря с хора в близост до сградата на общината. Но инкогнито – с шапка с козирка.

Истината е, че хората не го харесват. Има натрупан някакъв негативизъм от още от времето, когато беше вътрешен министър. Пък и няма харизма. Ако разчита само на новата си визия – не сатава.

Да не говорим, че като втори човек в ГЕРБ е правил много интриги със самите членове. Те са виждали с очите си как с интриги е гонил от партията тези, които не харесва или които са му се опълчили. А с останалите се е държал надменно и арогантно. Демонстрирайки власт!

Метаморфозите които претърпява сутринта да говори че е евроатлантик, а вечерта да казва, че иска да ходи да подкрепя на протеста президента също му изиграват лоша шега.

Източник от ГЕРБ твърди още, че Цветанов все още не може да направи разлика между шкембе чорба и смесен район. През годините в ГЕРБ винаги е казвал, че му звучели едно и също. Проблема му и сега за начина му на правене на структури сигурно не се е променил от едно време. А това основно беше да рзделя хората с интриги и да заблуждава премиера, за реалната картина по места, споделя още източника ни.

Е… сега няма кой да заблуждава, може да заблуждава единствено себе си, но факт е че хората му отказват и във Варна, и в областите в североизтока. И няма да постигне нищо!

Ще си остане само с мечтите, че ако някой ден ГЕРБ се разпадне всички ще се влеят при него.

А дано, ама надали!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *