Цветан Цветанов стартира проекта си от Варна. Партията му се цели в 500 000 избиратели на ГЕРБ

Цветан Цветанов стартира проекта си от Варна. Партията му се цели в 500 000 избиратели на ГЕРБ

Бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ в 44-ото НС представи новия си политически проект за първи път, като избра за това знаково морската столица.

На срещата присъстваха бивши гербаджии, но ги нямаше знакови фигури като бившия лидер Павел Димитров, когото Цветан Цветанов свали от поста. Имаше активисти на други десни политически сили.

“Не разбирам високомерието, с което управляващите се отнасят към исканията на хората. Винаги съм бил честен с хората и съм искал и партията да е така. Смятам, че е правилно, когато не правиш нищо нередно, няма какво да криеш.

Колкото повече се бави оставката, толкова повече се стопява електората на ГЕРБ. Според нашите разчети, стъпили върху обективните факти, ГЕРБ ще изгуби над 60% от избирателите си. Най-много 500 000 души биха ги подкрепили.

Всичко това е следствие от виртуалния живот, в който поставиха премиера с решаващия принос на пиарите му. На него му се повтарят ежедневно само неистини. Той не познава реалността, но пък си е самодостатъчен”, прогнозира Цветанов, цитиран от “Фактор.бг”.

“Партията ще има структура с национално покритие в център – дясно, с ясно изразена евро-атлантическа ориентация – днес няма да Ви съобщя името, поради административни пречки, но и това ще стане скоро. За мен е важно всички да разберете, че днес съм не по-малко въоръжен със сили и воля от времето, в което съм участвал в политиката. Сега обаче, имам енергията, опита и съм решен да не допусна нито една грешка”, обяви Цветанов.

Текст: bgsniper.com

Снимка: Флагман

Leave a Reply
Your email address will not be published. *