Геро и Малин Кръстев като пишман „Свалячи“ на 25.08 в Летен театър – Варна

Геро и Малин Кръстев като пишман „Свалячи“ на 25.08 в Летен театър – Варна

Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро се превръщат в странични футболни съдии в комедията „Свалячи” на един от най-популярните съвременни български автори Елин Рахнев. Истории за живота, опит за уреждане на мачове, телесни повреди и арести са само част от култовите ситуации, с който двамата актьори ще разсмеят до сълзи публиката в Летен театър – Варна на 25 август от 20.30 часа.

„Свалячи” дава отговор на един култов за “Фенове” въпрос – „Какъв човек трябва да се родиш, за да станеш страничен съдия?”

Консултант на спектакъла е известният бивш български съдия Антон Генов, според който Геро има всички шансове да влезе в книгата на рекордите “Гинес” като най-тежкия футболен съдия. Копродуцент е треньорът на националния отбор на България по Шотокан карате Димитър Тодоранов – европейски, балкански и републикански шампион в този спорт.

Според екипа, реализиращ пиесата, спектакълът ще се преврърне в хита на следващите няколко театрални сезони и ще се наложи като любимото на всички зрители представление.

ГЕРО ще представи във Варна и своето ново шоу „Професия директор“ на 19.08 отново в Летен театър а Малин Кръстев заедно с Асен Блатечки и Димитър Бакалов ще разсмеят публиката с комедията „Заложи на сигурно“ на 26.08 в Муунлайт на крайбрежна алея. Билетите отново са промоционални и в продажба на билетен център в театър „Българан“.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *